Futbol MAÇLARINI BALKONDAN İZLEYECEĞİM

MAÇLARINI BALKONDAN İZLEYECEĞİM

09.01.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

“Cezamız olduğu için takımın maçlarına gidemiyoruz. Yüksek apartmanlardan seyretmeye çalışacağım artık. İtiraz etmedim. Niye edeceğim. Taraflı davranan bir kurula itiraz etsen ne olur ki?”

MAÇLARINI BALKONDAN İZLEYECEĞİM

TUTTUR CUP’ta üçüncülük için bugün Beşiktaş’la karşılaşacak olan Trabzon’da başkan Sadri Şener kendisine verilen cezayı eleştirdi. PFDK tarafından resmi internet sitesinde yer alan açıklamlar nedeniyle 30 gün hak mahrumiyeti ve 20 bin TL para cezazı alan Şener şunları söyledi:
“CEZAMIZ olduğu için maçlarımıza gidemiyoruz. Yüksek apartmanlardan seyretmeye çalışacağım, balkondan. İtiraz etmedim. Niye itiraz edeceğim. Taraflı bir kurula itiraz etsen ne olur ki? Yine gelecek cevap belli. Onun için onların da vaktini almak istemiyoruz. Ben veya diğer kulüp başkanları Türk futboluna hizmet etmek için uğraş veriyoruz. Takımlarını takip ediyorlar, evlerini ihmal ediyorlar, ekonomik olarak çok zarara uğruyorlar. Kalkıyor senin seçtiğin adamlar oturdukları yerden hiç demokratik olmayan, konuşma özgürlüğünü kısıtlayan bir ceza veriyor. Bunlar hiç hoş değil. Ama bir gün bunların hesabı sorulur.”

‘DAR KADROYLA ZOR’
GİRAY’I çok konuşmak hoş değil. Doğuştan olan bir şey olduğunu söylediler. Bir köprüleşme mi ona benzer bir tabir. Aort damarı kasın altından geçiyor, kas da spor yapıp açılınca o damara baskı yapıyor. Baskı yapınca göğüs ağrısı yapıyormuş. Spor yapmaması lazım dediler. 5-6 ay dinlenmek istedi. Biz de uygun gördük. Yapacak bir şey yok.
TRANSFER düşünüyoruz ancak şimdi stoper sıkıntımız ortaya çıktı. Teknik direktör Şenol Güneş’le oturup konuşacağız. Kadro bazen geniş diyorum ama bazen bakıyorsunuz öyle değilmiş. 3 günde bir maç var. Ocak’ta 6 maç var. Sakatlık var, kart var, kış var. Bunları düşünüyoruz. Her an bir şey olabiliyor işte. Böyle dar kadroyla kafaya oynamak zordur. Maliyetlidir ama yapacak bir şey yok.”