Voleybol Magdalena Stysiak'tan Fenerbahçe açıklaması Geleceği merak ediliyordu

Magdalena Stysiak'tan Fenerbahçe açıklaması Geleceği merak ediliyordu

17.05.2024 - 13:42 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'deki geleceği merak edilenm yıldız voleybolcu Magdalena Stysiak, Polonya basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Magdalena Stysiaktan Fenerbahçe açıklaması Geleceği merak ediliyordu

Fenerbahçe Opet forması giyen Magdalena Stysiak cephesinden geçtiğimiz günlerde kafaları karıştıran bir açıklama gelmişti. Polonyalı yıldız gelecek sezon nerede forma giyeceğine dair sorulan soruya "Henüz bilmiyorum. Bu konuda daha fazla bir şey söyleyemem. Fenerbahçe ile önemli bir sözleşmem var ve bu kulüpte kalıp kalmayacağımı veya başka bir kulübe transfer olup olmayacağımı göreceğiz. Sanırım yakında her şey çözülecek" demişti.

Haberin Devamı

Kafaları karıştıran bu iddiaya Stysiak'ın menajeri açıklık getirmiş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

"Magdalena Stysiak'ın Fenerbahçe Opet'ten ayrılacağı yönündeki haberler sadece söylentiden ibaret. Şu anda Magdalena Stysiak, Fenerbahçe'nin oyuncusu ve bu değişmeyecek. Magdalena Stysiak şu anda Polonya Milli Takımı'na odaklanmış durumda. Eğer herhangi bir teklif gelirse bunu analiz ederiz"

ÜLKESİ BASININA KONUŞTU

Stysiak, TVP Sport'a açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra büyük bir sıçrama yaşadığını, sosyal medyada 25 bin yeni takipçi kazandığını söyleyen Polonyalı, sarı-lacivertli taraftarlarında kendisini çok sevdiğini söyledi ve sözlerine şöyle devam etti:

"Fenerbahçe'de oynadığım bir yılın ardından taraftarlar beni çok seviyor. Bana büyük saygı duyuyorlar ve ben de onlara büyük saygı duyuyorum. Bunu bireysel maçlarda bana karşı görebilirsiniz. Her zaman alkışlıyorlar, çok takdir ediliyorum. Bu kesinlikle harika bir şey çünkü desteği hissediyorum. Türk taraftarlar voleybol konusunda kesinlikle çılgın. Salona gelip tezahüratları ve isminizi duymak kesinlikle güzel. Bu harika bir duygu."