İspanya La Liga Manchester City, Barcelona'dan 35 milyon euro istedi!

Manchester City, Barcelona'dan 35 milyon euro istedi!

18.11.2023 - 18:10 | Son Güncellenme:

Barcelona'nın sezon başında Manchester City'den kiraladığı Joao Cancelo ile 1 yıl daha geçici sözleşme imzalamak istediği öne sürüldü. Manchester City'nin tecrübeli savunmacı için 35 milyon euro istediği aktarıldı.

Manchester City, Barcelonadan 35 milyon euro istedi

Xavi Hernandez yönetimindeki Barcelona, sezon başında transfer döneminin son günlerinde kadrosunu Joao Cancelo ile güçlendirdi. Tecrübeli futbolcu, Barcelona'da gösterdiği performansla şu ana kadar beğeni kazandı.

Haberin Devamı

İspanyol basınından Diario Sport'un haberine göre; Barcelona'nın Joao Cancelo'nun kiralık sözleşmesini bir yıl daha uzatmak istediği belirtildi. Manchester City'nin Joao Cancelo'yu kadrosunda düşünmediği ancak bonservis bedeli talep ettiği kaydedildi.

Manchester City'nin Joao Cancelo için Barcelona ile yapılacak görüşmelerde sözleşmede yer alan 35 milyon euroluk satın alma opsiyonu maddesinin kullanılmasını isteyeceği aktarıldı. Premier Lig devinin bunun dışındaki bir teklifi kabul etmeyeceği vurgulandı.

Xavi Hernandez'in vazgeçilmezleri arasında yer alan Joao Cancelo, Barcelona'da 14 maçta şans buldu. Tecrübeli futbolcu bu müsabakalarda 2 gol attı ve 1 asist üretti.

Joao Cancelo'nun Manchester City ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek.

Haberin Devamı