İngiltere Premier Lig Manchester City'de bitirim ikili: Erling Haaland ve Kevin de Bruyne

Manchester City'de bitirim ikili: Erling Haaland ve Kevin de Bruyne

28.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Premier Lig’de sezonun maçında Arsenal’i sahasında rahat geçen Manchester City, Haaland ve De Bruyne ile sonuca gitti. İngiltere’de tüm manşetlerde Haaland’ın gol sevincindeki saçları ile De Bruyne’nin resitali vardı.

Manchester Cityde bitirim ikili: Erling Haaland ve Kevin de Bruyne

İngiltere Premier Lig’de 33. hafta maçında Manchester City rüzgarı esti. Lider Arsenal’i evinde 3-1’lik skorla deviren ve oynadığı güzel futbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan City’de Erling Haaland ile Kevin De Bruyne ikilisi öne çıktı.

Karşılaşmayı 2 gol, 1 asistle tamamlayan De Bruyne ile 1 gol, 2 asistle oynayan Haaland güne damgasını vurdu. İngiltere’deki tüm manşetlerde Haaland ve De Bruyne ikilisi yer aldı. Özellikle Haaland’ın maçın son bölümlerinde saçlarını açıp gol atması ve sonrasındaki sevinci manşetlere taşındı. The Sun’ın manşetinde Haaland ile De Bruyne’nin performansına dikkat çekilerek ‘Hairoes’ başlığı atıldı, ‘Kahramanlar’ benzetmesi yapılarak saçlarına vurgu yapıldı.

Daily Star’ın manşetinde de De Bruyne’nin Arsenal’i tek başına yıktığı kaydedilerek başlığa çıkarıldı. Yine Daily Mail’de de Belçikalı orta sahanın performansı övülerek, ‘En iyisi’ başlığı verildi, soyadından yola çıkılarak ‘Simply De Best’ diye yazıldı.

Manchester City 3-1’lik Arsenal galibiyetiyle puanını 73 yaptı. Guardiola’nın takımı, 2 maç eksiğiyle 75 puanlı Arsenal’in 2 puan gerisine yaklaştı. Ligin bitimine 5 hafta bulunuyor.

Haberin Devamı

Yazarlar