Şampiyonlar Ligi Manchester United - Galatasaray: 2-3

Manchester United - Galatasaray: 2-3

03.10.2023 - 18:54 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 2'nci haftasında Manchester United, Galatasaray'ı konuk etti. Karşılaşmada iki kez geriye düşen Aslan, Old Trafford'dan 3-2'lik zaferle ayrıldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 2'nci haftasında Galatasaray deplasmanda Manchester United ile karşılaştı. Mücadeleyi Galatasaray 3-2 kazandı.

Haberin Devamı

 

Müsabakada Galatasaray'ın gollerini 23. dakikada Zaha, 71. dakikada Kerem Aktürkoğlu ve 81. dakikada Icardi kaydetti. Manchester United'ın gollerini ise 17. ve 67. dakikalarda Hojlund attı.

ICARDI PENALTI KAÇIRDI
Galatasaray'da 78. dakikada Icardi penaltı atışını auta attı. Fakat bundan tam 3 dakika sonra kendini affettiren Icardi galibiyeti getiren golü kaydetti.

KIRMIZI KART ÇIKTI
Manchester United'da penaltıya sebebiyet veren   Casemiro 76. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçla Galatasaray puanını 4 yaptı ve grupta ikinci sırada yer aldı. Manchester United'ın 2 maç sonunda henüz puanı bulunmuyor.

MANCHESTER UNİTED - GALATASARAY: 2-3

GOL: 17' ve 67' Hojlund (M.United) 23' Zaha 71' Kerem 81' ıcardi (Galatasaray)

Haberin Devamı

Kaçan penaltı: 78' Icardi

Kırmızı Kart: 76' Casemiro 

Haberin Devamı

İLK 11'LER

Manchester United: Onana, Dalot, Varane, Lindelof, Amrabat, Casemiro, Mount, Fernandes, Hannibal, Rashford, Hojlund.

Galatasaray: Muslera, Sacha Boey, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakçı, Angelino, Kaan Ayhan, Lucas Torreira, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Wilfried Zaha, Mauro Icardi

Manchester United - Galatasaray: 2-3

SON 21 MAÇTA MAĞLUP OLMADI
Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son 28 mücadelede 3 galibiyet alan Galatasaray, 8 beraberlik ve 17 mağlubiyet yaşadı. Manchester maçıyla birlikte sarı kırmızılı ekip, oynadığı son 21 resmi maçında mağlubiyet yüzü görmedi...

Yazarlar