Galatasaray Mancini: "İyi oyuncu bulmak zor"

Mancini: "İyi oyuncu bulmak zor"

12.01.2014 - 11:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, ara transferde iyi oyuncu bulmanın zor olduğunu ifade etti.

Mancini: İyi oyuncu bulmak zor

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, ara transfer döneminde iyi oyuncu bulmanın zor ancak takım için başarılı isimler bulacaklarına emin olduğunu söyledi.

Roberto Mancini, Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamada, Antalya'da devam eden kamp çalışmalarını yorumlarken, transfer konusuna da değindi.

Devre arası transfer döneminde istenilen kalitede futbolcu bulmanın zorluğunu vurgulayan İtalyan teknik adam, "Ocak ayında transfer piyasasında iyi oyuncular bulmak zor. Ama ben eminim, takımımız için iyi isimler bulacağız" dedi.

Galatasaray'ın yeni transferi İzet Hajrovic'e de övgüde bulunan Mancini, "Önemli olan, yeni takımına ve çalıştığı yeni arkadaşlarına alışmasıdır. Bu, kolay değil ve üç gün bunun için kısa bir süre. Zamana ihtiyacı var. İzet'in gelecek için iyi bir yatırım olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

- "Özel bir şey yapmamız için çok çalışmalıyız"

Haberin Devamı

Roberto Mancini, önlerinde zorlu bir periyodun bulunduğunu hatırlatarak, şöyle devam etti:

"Geride kalan üç ayda fiziksel ve taktiksel olarak çok geliştik. Bence hala yeterli değil. Maç içindeki durumlara göre konsantrasyonumuzu hep korumalıyız. Chelsea ile zor maçlar oynayacağız. Fenerbahçe'nin 8 puan gerisindeyiz. Özel bir şey yapmamız için çok çalışmalıyız. Konsantrasyonumuzu üst düzeyde tutmamız, sıkı çalışmamız ve kamp dönemini iyi geçirmemiz lazım."

Fenerbahçe ile aradaki 8 puanlık farkı kapatabilmeleri için bir galibiyet serisi yakalamaları gerektiğine dikkati çeken Mancini, "Fenerbahçe derbisine kadar galibiyet serisi yakalamalıyız. Durumun farkındayız ve kazanmak için zihinsel olarak hazır olmamız gerektiğini biliyoruz. İyi oyuncular kazanmak istedikleri zaman kazanırlar. Dediğim gibi, hepsi bize bağlı" değerlendirmesinde bulundu.

Yazarlar