Futbol Manuel Fernandes Beşiktaş'la ilgi açıklamalar

Manuel Fernandes Beşiktaş'la ilgi açıklamalar

11.02.2015 - 10:32 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın eski oyuncusu Manuel Fernandes Beşiktaş ve ayrılma nedenleriyle ilgi açıklamalar yaptı.

Manuel Fernandes Beşiktaşla ilgi açıklamalar

"Kariyerinin tamamında dolu tribünler önünde oynadın. Burada ise yarı yarıya boş stadyumlarda oynuyorsun."

Haberin Devamı

- Bu kısım doğru, büyük bir farklılık var. Türkiye'de bir maçta tribünler boşsa, taraftarların önemsemediğini anlardınız. Çünkü, orada taraftarlar önemsediğinde bağırır, tezahüratlar yapar, endişelendiklerini belli ederlerdi. Rusya'da tamamen farklı bir kültür var. Rusya'daki insanlar futbola tutkuyla bakıyorlar doğru ama stadyumları tamamen dolduramıyorlar. Ben, ağzına kadar dolu stadyumlarda oynamayı tercih ederim. Ancak, bu benim elimde olan bir şey de değil.

"ALMEIDA VE MEIRELES İÇİN GELMİŞTİ"

"Paulo Bento, seni Portekiz'e seçmiyor. Hatta seni izlemek için özel olarak Türkiye'ye de gelmişti."

- O maça beni izlemek için değil. Hugo Almeida ve Raul Meireles'i izlemek için gelmişti. Meireles'in takımı Fenerbahçe'ye karşı oynuyorduk. O maçı 3-2 kazanmıştık ve ligde 2'inci sıraya çıktık. Maçtan sonra hepimiz çok mutluyduk. Beşiktaş yardımcı başkanı geldi ve bana; "Manu, milli takım hocanla konuşmak ister misin?" dedi. Ben de dürüstçe; "Hayır, çünkü şu an takım arkadaşlarımla birlikteyim" dedim. Nedense tüm hikaye buradan başladı ve Bento benim onu umursamadığımı düşündü. Böyle bir durumda, birini suçlamak çok kolay, ancak neler olduğunu anlamıyorlar. Ben, hiçbir zaman; "Onunla konuşmak istemiyorum. Neden konuşayım ki?" gibi bir şey söylemedim. Sadece, o an Bento ile konuşmak için doğru zaman değildi. Bento zaten beni izlemek için gelmemişti. Sonra çıkıp, dürüstçe; "Manu benim planlarım içinde yer almıyor" diyebilirdi. Milli takımda oynamamak istediğim sözleri tamamıyla yalan.

Haberin Devamı

"ERSAN GÜLÜM VE ERNST İLE CALL OF DUTY"

"Hala saatlerini Call of Duty ile mi geçiriyorsun?"

- Evet, bu oyunu çok seviyorum. Muhtemelen, her zaman çok seveceğim. Ne yazık ki, burada çok oynanmıyor. Evimde düzenli olarak oynuyorum ama. NBA ve NHL'de oynarım. Takım arkadaşlarım çok sevmiyor bu oyunu. Ancak, önemli değil. Yeterince rakibim var. Nani, Joao Pereira, Miguel Veloso, Ersan Gülüm ve Fabian Ernst ile sürekli Call of Duty'i online oynuyoruz.

Yazarlar