Fenerbahçe Martin Skrtel: "Fenerbahçe'den keyif alıyorum...'

Martin Skrtel: "Fenerbahçe'den keyif alıyorum...'

21.12.2017 - 11:40 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertlilerin deneyimli stoperi Martin Skrtel, Fenerbahçe’de yaşadığı her anın kendisine keyif verdiğini söyledi. Slovak stoper, şampiyonluk konusunda da emin adımlarla ilerlediklerini vurguladı.

Martin Skrtel: Fenerbahçeden keyif alıyorum...

Celal Umut Eren - Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de bu sezon oldukça başarılı bir sezon geçiren Martin Skrtel, ülkesi Slovakya’da özel bir röportaj verdi.

Skrtel, Fenerbahçe’de çok mutlu olduğunu aktarırken, oynadığı her maç ve çıktığı her antrenmandan keyif aldığını dile getirdi.

Tecrübeli futbolcu son 7 resmi maçı kazanmalarıyla alakalı, “Başarı için ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Sezona iyi başlamadık, çok puan kaybettik. Bunda sezon başının etkisi vardı, çünkü çok fazla yeni oyuncu aramıza katıldı, yeni bir takımdık. Hocamız yeniydi. Bir süre üzücü zamanlar geçirdik. Ancak son birkaç haftadır kazanıyoruz. İnanıyorum ki uzun bir süre de böyle devam edeceğiz” dedi.

Fenerbahçe’yi sevdiğini kaydeden başarılı savunmacı, “Şu anda 33 yaşındayım ve Fenerbahçe ile 2019 yaz dönemine kadar sözleşmem var. Tabii neler olacak göreceğiz. Şu anda mutluyum. Fenerbahçe’de oynadığım her maçtan ve çıktığın her antrenmandan keyif alıyorum. Sağlığım yerinde olduğu sürece oynamaya devam edeceğim. Tabii kariyerim nerede biter, şu anda bunu söylemek güç” diye konuştu.

Haberin Devamı

Türkiye Süper Ligi’nin kaliteli olduğundan bahseden Skrtel, sarı-lacivertli ekibin de büyüklüğüne dikkat çekerek, “Bir pişmanlığım yok. Ben büyük bir takıma geldim. Türkiye Ligi pozitif anlamda şaşırtıcı bir biçimde kaliteli bir lig. Birçok kaliteli yabancı futbolcu var, olması gerektiği gibi.

Ailem de ayrıca burada çok mutlu. Onların yüzünün gülümsemesi, benim de daha iyi oynayabilmemi sağlıyor. Oğlum Matteo şu an İngilizce eğitim veren bir okula gidiyor, oğlumun eğitiminin iyi olması önceliğimiz” ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli takımın şampiyonluk hedeflerinden de bahseden 33 yaşındaki stoper, “Fenerbahçe gibi büyük kulüplerde hedef her zaman yüksektir. Şu anda bu konuyu dillendirmiyoruz. Bu durumun bizi baskı altına almasını, üzerimizde baskı kurmasını istemiyoruz. Şu anda alabileceğimiz en yüksek puanları almayı hedefliyoruz.

Dürüst olmak gerekirse, takımımız kesinlikle kaliteli. Tabii problem, bu kalite her zaman sahaya yansıyamayabiliyor. Şu anda hedefe ulaşma konusunda doğru yoldayız ve bu kez farklı olacak” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

33 yaşındaki devre arası tatilinde Dubai’ye gideceğini de aktararak, “İstanbulspor ile 26’sında bir kupa maçımız var. Daha sonra hocamız Aykut Kocaman bize 5-6 günlük izin verdi. Sestak ile beraber yeni yılda Dubai’de olacağız” dedi.

2017 yılının kendisi için sağlıklı geçtiğini de anlatan Martin Skrtel, sportif başarı anlamında ise istediği sonuçları alamadığını ekledi.