Galatasaray Mauro Icardi bombası! Real Madrid transfer için peşinde, işte muhtemel bonservis bedeli

Mauro Icardi bombası! Real Madrid transfer için peşinde, işte muhtemel bonservis bedeli

23.11.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Arjantinli santrforu Mauro Icardi'nin Real Madrid'in gündeminde olduğu öne sürüldü. Sarı-kırmızılıların yıldızı için muhtemel bonservis bedelini İtalyanlar yazdı.

Mauro Icardi bombası Real Madrid transfer için peşinde, işte muhtemel bonservis bedeli

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılılarda gösterdiği performansla dikkat çeken Arjantinli forvetin, Real Madrid'in radarında olduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

Karim Benzema'nın Suudi Arabistan'a transfer olmasının ardından forvet hattına Joselu'yu dahil eden Real Madrid'de Vinicius Junior'ın sakatlığı şok etkisi yarattı. Eflatun-beyazlıların ara transfer döneminde forvet hattını tecrübeli bir isimle doldurmak istediği belirtildi.

Real Madrid'in bu nedenle gözünü Galatasaray'dan Mauro Icardi'ye çevirdiği aktarıldı. İtalyan basınından Tutto Mercato'da yer alan habere göre; Real Madrid, Mauro Icardi'yi transfer gündemine dahil etti. Carlo Ancelotti'nin Arjantinli forveti daha önce de kadrosunda görmek istediği vurgulandı.

Mauro Icardi bombası Real Madrid transfer için peşinde, işte muhtemel bonservis bedeli

Real Madrid'in Mauro Icardi transferi için Galatasaray'a yapması beklenen teklifin ayrıntıları da belli oldu. İspanyol devinin, Arjantinli forvet için 15 milyon euro civarında bir teklif sunabileceği aktarıldı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların sezon başında Paris Saint Germain'den bonservisini aldığı Mauro Icardi, 20 müsabakada oynadı. 30 yaşındaki forvet bu süreçte rakip fileleri 15 kez havalandırma başarısı gösterdi. Mauro Icardi aynı zamanda 3 asist yaptı.

Arjantinli forvetin sarı-kırmızılılarla olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Mauro Icardi'nin güncel piyasa değeri 20 milyon euro.

Mauro Icardi bombası Real Madrid transfer için peşinde, işte muhtemel bonservis bedeli

Vecindario altyapısında futbola başlayan Mauro Icardi daha sonra Barcelona altyapısı, Sampdoria, Inter ve Paris Saint Germain formaları giydi. Galatasaray, sezon başında Arjantinli forveti kadrosuna katmak için 10 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Arjantin Milli Takımı'nda 8 maçta şans bulan Mauro Icardi, 1 kez rakip fileleri havalandırdı. 30 yaşındaki forvet kariyerinde daha önce şu başarılara imza attı:

2 - Fransa Ligue 1 şampiyonluğu
1 - Fransa Lig Kupası şampiyonluğu
2 - Fransa Kupası şampiyonluğu
1 - Süper Lig şampiyonluğu
2 - Fransa Süper Kupası şampiyonluğu