Galatasaray Mauro Icardi, Galatasaray’ı kızına tercih etti

Mauro Icardi, Galatasaray’ı kızına tercih etti

03.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Teknik Direktör Okan Buruk’un, sakatlığı nedeniyle İcardi’yi Rize’ye götürmek istemediği ve “Seni dinlendireyim. Hem de kızının doğum günü var, onu kutlarsınız” teklifini getirdiği ancak Arjantinli yıldızın buna karşı çıktığı öğrenildi. Golcü oyuncu Kasımpaşa maçını da pas geçmeyi kabul etmedi.

Mauro Icardi, Galatasaray’ı kızına tercih etti

Mauro Icardi’ye olan hayranlığım her geçen gün artıyor. Ben hayatımda bu kadar pozitif bir insan görmedim. Takım Rize’ye gidecek, hocası ‘İstersen bu hafta seni dinlendireyim. Hem de kızının doğum günü var, onu kutlarsınız’ diyor. Icardi ise “İğneyle de olsa oynarım, takımımı yalnız bırakmam” yanıtını veriyor.

Haberin Devamı

Yine hocası ‘Ağrıların var biliyorum. Kasımpaşa maçında dinlen, Bayern Münih maçında oynarsın’ diyor. Icardi yine ‘Kasımpaşa, Bayern Münih ve Hatay maçında da oynayacağım’ diye yanıtlıyor. Böyle bir futbolcuya nasıl saygı duymazsınız... İnsanların ve bilhassa çocukların Icardi’ye sevgisi bu yüzden katlanarak artıyor. Benim anlamadığım tek şey senin futbolcun bu kadar çok seviliyor, Türkiye’nin her tarafında okullarda Icardi ile ilgili ‘Aşkın olayım’ şarkısı söyleniyor.

Buna rağmen neden GS Store’larda çocuklarla ilgili Icardi tişörtleri, çorapları, kalemleri, çantaları aklınıza ne gelirse hiçbir şey satılmıyor? Bir sürü mesaj alıyorum. Bunların çoğu store sahipleri. ‘Bize 100. yıl forması gelmiyor. Icardi ile ilgili malzememiz yok. Talep çok ama mal yok” diyorlar. 

Haberin Devamı

Mağazalar para basmalı

Kulüp 100. yıl forması çıkardı. Fenerbahçe 100. yıl formalarını 1300 liraya satıyor. Galatasaray 2600 liraya satıyor ama maalesef hiçbir yerde forma yok. “Store’lara bakan yöneticiler satışımız yüzde 500 arttı” diye kutlama yapıyorlar. Takım üç sene önce ligi 13. bitirmiş. Formaların fiyatları o zamanlar şimdikinin dörtte biri kadar. Satışım arttı diye kutlama yapıyorsan kulübe ihanet ediyorsun. Önce Icardi faktörü var, bunu değerlendiremiyorsun.

Manchester United karşısında attığı golden sonra havada uçan bir fotoğrafı var. 1 milyon tane tişört yapsan bununla, hepsini satardın ve kulüp en az 500 milyon lira kazanırdı. Ayrıca takımın içinde bir sürü yıldız var. Store’ların para basması lazım. Ama dedim ya, yeterince üretim yapmazsan, bunları düşünemezsen, vizyonun yetersiz kalırsa kulübün de para kazanamaz. 

Ayrıca Mauro Icardi için verilen bonservis ve kendisinin yıllık parasının tamamının store’lardan satılacak malzemelerle karşılanması lazım. O zaman kutlama yap, biz de alkışlayalım seni. Her neyse Başkan Dursun Özbek mağazaların A takımında bütün kadroyu değiştiriyor. Nike ile mukavelesini bitirip Puma ile anlaştı. Bu da gelirin yüzde yüz artması demek. İnşallah gelen arkadaşların vizyonları gidenler gibi olmaz.

Haberin Devamı

Yazarlar