Galatasaray Mauro Icardi transferinde Galatasaray'a dev rakip! Dünyaca ünlü teknik direktör istiyor

Mauro Icardi transferinde Galatasaray'a dev rakip! Dünyaca ünlü teknik direktör istiyor

17.06.2023 - 14:16 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Mauro Icardi'nin bonservisi için Paris Saint Germain ile görüşmelerini sürdürürken, sarı-kırmızılı ekibe dev bir rakip çıktı. İşte detaylar...

Mauro Icardi transferinde Galatasaraya dev rakip Dünyaca ünlü teknik direktör istiyor

Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmaları devam ederken yıldız golcü Mauro Icardi'nin geleceği merak ediliyordu. Sarı-kırmızılı ekibe dev bir rakip çıktı.

Haberin Devamı

BU SEZONA DAMGA VURDU

Sezon başında PSG'den kiralanan Arjantinli golcü, en önemli maçlarda attığı kritik goller, takımın zorlandığı anlarda şapkadan çıkarttığı tavşanlar ile şampiyonluğun en büyük mimarlarından birisi oldu. Attığı gollerden sonra yaptığı sevinçle, taraftarların onun için söylediği "Aşkın Olayım" şarkısıyla Icardi, Galatasaray'da unutulmaz bir sezon geçirdi.

Sadece gol atmakla kalmadı asist krallığında üst sıralara oynayacak kadar da arkadaşlarına servis yaptı. Bitiricilik anlamında "Ben hala Avrupa'nın en iyi forvetlerinden biriyim!" diye bas bas bağırdı ve en nihayetinde de Galatasaray taraftarlarına çok istedikleri şampiyonluğu hediye etti. Eğer Galatasaray'ın şampiyonluk hikayesine bir başkahraman yazılacaksa bu isim tartışmasız Mauro Icardi oldu.

Haberin Devamı

Arjantinli yıldız Galatasaray formasıyla 25 karşılaşmada forma giyerken 22 gol atıp 8 asist yaptı.

Mauro Icardi transferinde Galatasaraya dev rakip Dünyaca ünlü teknik direktör istiyor

'BURADA ÇOK MUTLUYUM

Tecrübeli golcü transferle ilgili soruya şu cevabı vermişti: "Tatilden sonra göreceğiz. Şu anda başka bir kulüple kontratım var. Bununla ilgili görüşülmesi gerekiyor. Burada çok mutluyum. Taraftarları çok seviyorum. Kulübü çok seviyorum. Burada birçok insan bana çok iyi yardımcı oluyor. Mutluyum ancak konuşulması gereken çok şey var."

OKAN BURUK: ICARDİ'Yİ BEKLEYECEĞİZ

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Icardi'nin geleceği hakkında şu sözleri dile getirdi: "Birinci aciliyetimiz golcü. Diğer mevkilerdeki oyuncularımız duruyor. Rashica'yı tekrar geri almak istiyoruz. En büyük sıkıntımız sol bek ve forvet. Mohamed'in son gün satın alma hakkını kullandılar. Icardi'nin durumu biraz belirsiz. Bu durumun uzun sürmesini istemeyiz. Olumsuz hiç düşünmüyoruz. Icardi için kulübümüz bütün fedakârlığı yapmaya hazır. Sadece bekleyeceğiz. Kendisi ailesiyle karar verecek. PSG ile 1 yıl daha sözleşmesi var. Icardi'yi bekleyeceğiz. Elimizde orjinal forvetimiz yok. Kadro planlamamızda iki forvet düşünüyoruz. Biri Icardi, diğeri de onunla birlikte oynayacak bir oyuncu kadroya katmak istiyoruz."

Mauro Icardi transferinde Galatasaraya dev rakip Dünyaca ünlü teknik direktör istiyor

PSG AYRILIĞA SICAK BAKIYOR

Haberin Devamı

İddialara göre Icardi Galatasaray'da her ne kadar başarılı bir sezon geçirmiş olsa da PSG'de kalması beklenmiyor. Bununla birlikte Fransız devi golcü futbolcunun transferi için seçenekleri değerlendiriyor.

DEV RAKİP

TodoFichajes'te yer alan habere göre Atletico Madrid, Galatasaray'ın bonservisini almak için uğraştığı Mauro Icardi'nin transferinde devreye girdi.

SİMEONE'NİN GÖZDESİ

Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone, Icardi'nin transferini çok istiyor. Arjantinli yıldızın takımının ihtiyaç duyduğu kaliteyi sağlayacağını düşünen Simeone, kulübünden vatandaşının transfer edilmesini talep etti.

Yazarlar