Galatasaray Mauro Icardi ve üç transfer bombası! 'Kulağıma geldi! El sıkışmışlar'

Mauro Icardi ve üç transfer bombası! 'Kulağıma geldi! El sıkışmışlar'

09.06.2023 - 07:48 | Son Güncellenme:

2022-2023 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da yeni sezon planlamasına geçildi. Sarı-kırmızılılarda takımdan ayrılacak ve transfer edilecek isimler belirlendi. Milliyet'in usta kalemlerinden Osman Şenher, bugünkü köşesinde Galatasaray'ın üç isimle anlaşma sağladığını ifade etti. Şenher, Mauro Icardi'nin Galatasaray kararını da köşesine taşıdı.

Mauro Icardi ve üç transfer bombası Kulağıma geldi El sıkışmışlar

Galatasaray, 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamladı. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 8 puan önünde ipi göğüsledi. Sarı-kırmızılılarda yeni sezonun kadro planlaması yapılmaya başlandı.

Haberin Devamı

Mauro Icardi ve Milot Rashica'nın bonservislerini almayı planlayan Galatasaray'da bu yönde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Sacha Boey ve Victor Nelsson'a Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin ilgisi bulunuyor. Her iki futbolcu için Galatasaray'ın bonservis beklentisi 25 milyon euro...

Galatasaray'da yeni sezon planlaması tüm hızıyla sürerken Milliyet'in usta kalemlerinden Osman Şenher, sarı-kırmızılıların transferde geldiği son noktayı bugünkü köşesine taşıdı. Şenher, Galatasaray'ın 3 isimle el sıkıştığını ifade etti. Osman Şenher, Mauro Icardi konusunda gelinen son noktayı da okuyucularına aktardı.

Mauro Icardi ve üç transfer bombası Kulağıma geldi El sıkışmışlar

Osman Şenher'in "G.Saray rotayı Avrupa’ya çevirdi" başlıklı yazısı şu şekilde:

"ICARDI'YE 10 MİLYON EURO VERSEN BİRİNİ OMZUNA ALIR MI?"

Haberin Devamı

"Akıl alacak gibi değil. Bir sezon önce ligi 13. bitiren takım, bu sezon şov yaparak şampiyon oldu. Neredeyse bütün takım değişti. Gelen futbolcuların çoğu hem yıldız hem de problemliydi. Teknik Direktör Okan Buruk ilk defa büyük bir takımda hocalık yapacaktı. Ama ne yalan söyleyeyim yönetimi, futbolcusu, hocası, taraftarı... Galatasaray öyle bir sezon geçirdi ki sadece futbol değil, resmen şov yaparak bütün Avrupa’dan övgü aldı.

Düşünebiliyor musunuz, Icardi gibi bir dünya yıldızı, teknik direktörünü omuzlarına alıyor. Ben böyle bir şey ilk defa görüyorum. Icardi’ye 10 milyon euro verseniz başka birisini omuzlarına alır mı? Kesinlikle almaz. Bunu niye yapıyor? Çünkü adam burada mutlu. Kendisinin pozitifliği bütün takımı etkiledi. Gomis’in dediği gibi Galatasaray kenetlenerek, bir aile olarak şampiyonluğa ulaştı. Bu çok doğru."

Mauro Icardi ve üç transfer bombası Kulağıma geldi El sıkışmışlar

"ICARDI'NİN AKLI TÜRKİYE'DE"

"Bu kadar transfer yapıldı, hepsi nokta atışıydı. Herkes burada Yusuf Demir’i örnek gösterebilir. Ama o da yabancı kısıtlaması olmasa yıldızdı. Torreira tatile gidiyor ‘Ne zaman dönmemi isterseniz, hemen gelirim’ diyor. Rachica, ‘Ne olur benim bonservisimi alın. Türkiye’de ailem ve ben çok mutluyuz’ diyor. Icardi, Türkiye’de yaşamak istediğini söylüyor. Çıkan haberlere sakın inanmayın. Evet, kendisini isteyen birçok kulüp var. Eşi ve menajeri Wanda Nara fiyat yükseltmek için twetler atıyor, olumsuzlukları ortaya koyuyor, ama Icardi’nin aklı Galatasaray ve Türkiye’de."

Haberin Devamı

Mauro Icardi ve üç transfer bombası Kulağıma geldi El sıkışmışlar

"HELAL OLSUN GALATASARAY'I YÖNETENLERE"

"PSG’de Neymar, Mbappe ve Messi ile yaşadığı sorunların ardından Icardi’ye sarı-kırmızılı kulüp ‘cennet’ gibi geldi. Hakkını yemeyelim Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Arjantinli golcünün bonservisini almak için kendisinin ve çevresindekilerin bütün imkanlarını kullanıyor. Benim hoşuma giden taraf ise bir oyuncu isteniyorsa bunun kararını Okan Buruk, Ayhan Akman ve Erden Timur veriyor. Daha sonra kararlarını başkana bildiriyorlar. Alınmasına karar verilirken Hollanda’da bir şirketten futbolcunun aile yapısından tutun da kullandığı ürünlere kadar her şeyi öğreniyorlar. Rapor olumluysa transfer gerçekleşiyor. Bu gelecek adına müthiş bir adım. Helal olsun Galatasaray’ı yönetenlere."

Mauro Icardi ve üç transfer bombası Kulağıma geldi El sıkışmışlar

"ORTA SAHA, DEFANS VE MÜTHİŞ BİR SOL BEK"

"Peki gelecek sezon için neler olacak? Tabii ki takımdan ayrılanlar olacak. Ama benim kulağıma gelen haberlere göre alternatifleri hazır. Bir orta saha ve bir defans oyuncusu ile anlaşmışlar. Müthiş bir de sol bek ile el sıkışmışlar. Bu sol beki de önümüzdeki sezon Kazımcan, Sacha Boey olacak diye övüyorlar. Yeni sezon hazırlıkları 27 Haziran’da başlayacak, 28 Temmuz’da da Şampiyonlar Ligi eleme turunda ilk maç oynanacak. Transferler geç kalmasın, her şey bu tarihe kadar belli olsun diye yönetim var gücüyle çalışıyor. Başta Başkan Dursun Özbek olmak üzere bütün idareciler, ‘gelecek sezon daha iyi bir Galatasaray izleteceğiz bu büyük taraftara’ diye söylemlerde bulunuyorlar. Hayırlısı olsun, bekleyeceğiz ve yaşananları göreceğiz."

Haberin Devamı

Mauro Icardi ve üç transfer bombası Kulağıma geldi El sıkışmışlar

Yazarlar