Galatasaray Mauro Icardi'den Wanda Nara'ya sürpriz! 'Dans etmem futbol oynarım'

Mauro Icardi'den Wanda Nara'ya sürpriz! 'Dans etmem futbol oynarım'

17.12.2023 - 12:18 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, lige verilen arada soluğu İtalya'nın başkenti Roma'da aldı. Yıldız futbolcu eşi Wanda Nara'ya bir sürpriz de yaptı.

Mauro Icardiden Wanda Naraya sürpriz Dans etmem futbol oynarım

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi, Teknik Direktör Okan Buruk'un cumartesi günü için takıma izin vermesini İtalya'ya giderek değerlendirdi. 'Yıldızlarla Dans' programında yarışmacı olarak yer alan Wanda Nara bir süredir İtalya'nın başkenti Roma'da bulunuyor.

Haberin Devamı

Mauro Icardi ve çocukları dün, habersiz bir şekilde Roma'ya giderek Wanda Nara'ya büyük bir sürpriz yapmıştı. Mauro Icardi, dün yarışma programını stüdyodaki konuklar arasında izledi.

'İZİN VERDİLER GELDİM'

Seyirciler arasında yer alan Icardi daha sonra sahneye davet edildi. Arjantinli yıldız yaptıkları sürprizi şöyle anlattı; "Bunun onun için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Dün ona sürpriz yapmak için geldik.

Mauro Icardiden Wanda Naraya sürpriz Dans etmem futbol oynarım

Bu fırsatı yakaladık çünkü lig durdu ve bir günlük izin verdiler. Böylece gelebildik, ki son aylarda bunu yapamamıştım çünkü sürekli maçlar vardı. Uzaktan da olsa hem Wanda'yı hem de Pasquale'yi her zaman destekledik. Her gece onları televizyonda izliyoruz."

''ÇOK MEMNUN OLDUM'

Wanda Nara'nın bir yarışma programında dans etmesiyle alakalı olarak ise, "Bunu yaptığı için memnun oldum, çünkü o her zaman Mauro Icardi'nin eşi olarak biliniyordu. Gerçekte kim olduğunun keşfedilmesini istedim" diye konuştu.

Haberin Devamı

Yazarlar