AntalyaSpor Mehmet Özdilek: İstifadan dönüş yok

Mehmet Özdilek: İstifadan dönüş yok

03.06.2013 - 16:18 | Son Güncellenme:

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, istifa kararından geri dönüşünün söz konusu olmadığını açıkladı.

Mehmet Özdilek: İstifadan dönüş yok

Medical Park Antalyaspor'un teknik direktörlüğünden ayrılan Mehmet Özdilek, istifa kararından geri dönüşünün söz konusu olmadığını açıkladı.

Haberin Devamı

Başkan Hasan Akıncıoğlu'nun kongrede aday olmayacağını açıklamasından hemen sonra istifa eden Mehmet Özdilek, basın toplantısı düzenledi. Konuşmasına 2012-2013 sezonunu değerlendirerek başlayan Özdilek, 28 Ekim 2008'de göreve başladığını ve 28 Mayıs 2013'te bıraktığını belirtti. Çok zor şartlar altında üstlendiği görevi yaparken duruşunu hiç değiştirmediğini aktaran Mehmet Özdilek, şöyle konuştu:

"197 maç oynamışım. Küçük bütçeyle büyük işler yaptık. Türkiye'de en uzun süre görevde kalan teknik direktörler arasında bulunuyorum. Bu son sezonda Medical Park Antalyaspor'u iyi yere taşıdığımı düşünüyorum. Zaman zaman benim de yanlışlarım oldu, ancak hiçbir zaman duruşumdan taviz vermedim. Bir kulüp için taraftar çok önemli. Medical Park Antalyaspor çok ciddi bir markadır. Herkes bunun farkına varabilmeli."

Haberin Devamı

KARARDAN DÖNÜŞ YOK

İstifa kararından dönmesinin söz konusu olmadığını belirten Mehmet Özdilek, şöyle devam etti:

"Çok büyük keyif aldım. Antalyaspor'u çok seviyorum. Özellikle büyük fedakarlıklar içinde olan Başkan Hasan Akıncıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile çalışmak çok güzeldi. İyi bir hava yakaladık. Sözleşmeleri devam eden oyuncularımız var. Ancak yeni gelecek yönetim bizim bıraktığımız Medical Park Antalyaspor'u çok daha yukarı taşımalı. İşte o zaman mutluluğum artar. Yeni sezon için listemizde olan birkaç oyuncu vardı. Yeni gelecek hocaya her türlü yardıma da hazır olduğumu söylemek istiyorum. Görev sürecimde bana destek olan herkese teşekkür ediyorum."