Beşiktaş Mehmet Özdilek'ten Beşiktaş - Trabzonspor maçı sonrası Semih Kılıçsoy vurgusu! 'Herkesin harcı değil'

Mehmet Özdilek'ten Beşiktaş - Trabzonspor maçı sonrası Semih Kılıçsoy vurgusu! 'Herkesin harcı değil'

05.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 24'üncü haftasında Beşiktaş, Trabzonspor'u 2-0'lık skorla mağlup etti. Siyah-beyazlıların galibiyetini spor yorumcuları değerlendirdi.

Mehmet Özdilekten Beşiktaş - Trabzonspor maçı sonrası Semih Kılıçsoy vurgusu Herkesin harcı değil

Beşiktaş, Süper Lig'in 24'üncü haftasında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Dolmabahçe'de oynanan mücadele siyah-beyazlıların galibiyetiyle tamamlandı. Beşiktaş'ın zaferiyle tamamlanan geceyi spor yorumcuları değerlendirdi.

Haberin Devamı

Semih Kılıçsoy'un performansına dikkat çeken Mehmet Özdilek, "Oyun tatmin etmedi ama Semih Kılıçsoy iki tane şapkadan tavşan çıkardı. Trabzonspor önceki maçlara göre daha üretkendi ama yetmedi. Beşiktaş da üretemedi ama Semih çıktı 2 gol attı işte" ifadelerini kullandı.

Daniel Amartey'in performansının bu maçla değerlendirilemeyeceğini belirten Mehmet Özdilek, "Amartey bugün mecburiyetten orta saha oynadı ama bu maç kıstas olmaz. Orta sahalar çok öne çıkmadı çünkü maçta" dedi.

Beşiktaş'ın sistemini yorumlayan Mehmet Özdilek, "Beşiktaş önde basarak başlamalıydı ama bekleyerek başladı. Bekliyorsanız iki kanadınız da daha hareketli olması gerekir, Ghezzal ve Cenk set oyununa uygun kanatlar" diye konuştu.

Haberin Devamı

Semih Kılıçsoy'un gollerine dikkat çeken Mehmet Özdilek, "O topu çekmek, oradan şutu denemek herkesin harcı değil. Semih çok öz güvenli bir oyuncu. İkinci golde de tabii ki çok zorladı ama Trabzonspor savunmacılarının büyük hatası var, yol açtılar Semih'in ilerlemesi için" yorumunda bulundu.

Semih Kılıçsoy'un EURO 2024 kadrosunda olacağını dile getiren İlker Yağcıoğlu, "Semih Kılıçsoy, kesinlikle EURO 2024 kadrosunda olacak. Bir tık daha hızlı olsa inanılmaz yerlere gidecek. 18 yaşında, bütün Beşiktaş'ın yükünü omuzlamış durumda. Beşiktaş'a hayat öpücüğü verdi bugün" dedi.

Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'a erken geri döndüğünü vurgulayan İlker Yağcıoğlu, "Trabzonspor'da oyuncuların, yönetimin teknik adama güvenine bakıyorum, kopmuş... Abdullah Avcı erken döndü Trabzon'a demiştim, galiba haklı çıkacağım. Abdullah Avcı'nın ikinci Trabzonspor dönemi kısa sürecek gibi duruyor. Gittikçe aşağı gidiyorlar" yorumunda bulundu.

Uğurcan Çakır'ın performansını eleştiren İlker Yağcıoğlu, "Şampiyon olduklarında Uğurcan nasıl adanmıştı? O da pes etmiş, bırakmış bir şeyleri. Belki o da Abdülkadir gibi ayrılmak istiyordur. Kafa olarak burada olmadığı görülüyor. Belki en çok eleştirilen isimdir, o da etkiliyor olabilir" diye konuştu.

Trabzonspor'un yediği gol sayısına dikkat çeken Tugay Kerimoğlu, "Trabzonspor, son 4 maçta 11 gol yemiş. Abdullah Avcı bunu istemez takımlarında. Top onlarda, oynuyorlar ama pozisyon üretemiyorlar. Trabzonspor'da işler çok iyi gitmiyor" dedi.

Haberin Devamı

Enis Destan ve Semih Kılıçsoy'un gol umutları olmasına değinen Tugay Kerimoğlu, "Bir tarafta Enis Destan var, bir tarafta Semih Kılıçsoy var. Biri top alamıyor, diğeri top alamadığından kendi kendine üretiyor. Beşiktaş'ta bu yapı seni ne kadar ileri götürür, soru işareti" diye konuştu.

Uğurcan Çakır'ın performansını eleştiren Tugay Kerimoğlu, "Uğurcan'ın kendini toparlaması gerekiyor. Kafa olarak bazı şeyleri Trabzonspor üzerinden silmiş gibi görünüyor. Vücut dilinden anlaşılıyor bu. Şampiyon olduğundaki öz güveni yok. Yumruğunu doğru bir şekilde vurman lazım. Tepki gördüğünde bunun karşılığını vermelisin. Eğer veremezsen ve sen hazır değilsen, kimseyi toparlayamazsın. İyi giderken çok insan dolaşır etrafında. Kendi karakterini hem iyi hem kötü ortamlarda hissettirirsen çok fazla zarar görmezsin. Ama duygusalız ne yapalım, bizim insanımız böyle" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yazarlar