Voleybol Melissa Vargas, Eczacıbaşı Dynavit'e rakip olacak!

Melissa Vargas, Eczacıbaşı Dynavit'e rakip olacak!

06.11.2023 - 18:22 | Son Güncellenme:

Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda gruplar ve maçların oynanacağı tarihler netlik kazandı. Tianjin Bohai Bank forması giyen Melissa Vargas, Eczacıbaşı Dynavit'e karşı sahne alacak.

Melissa Vargas, Eczacıbaşı Dynavite rakip olacak

Voleybolda kıtaların mücadelesinin yer alacağı Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nın takvimi netlik kazandı. Çin'in ev sahipliği yapacağı dev organizasyonun 13-17 Aralık tarihlerinde Hangzhou'da gerçekleştirileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden VakıfBank ile Eczacıbaşı Dynavit'in de yer alacağı dev organizasyonda gruplar da netlik kazandı. A Grubu'nda Eczacıbaşı Dynavit, Tianjin Bohai Bank ve Gerdau Minas'ın yer alacağı belirtildi. B Grubu'nda ise VakıfBank, Dentil Praia Clube ve Sport Center I'nın yer aldığı aktarıldı.

VARGAS, İLK MAÇINDA ŞOV YAPTI

Çin Ligi ekiplerinden Tianjin Bohai Bank'ın 2026'ya kadar sözleşme imzaladığı Melissa Vargas, Filenin Sultanları'yla şov yaptıktan sonra ilk maçında Shandong karşısında çıktı.

Milli pasör çarprazı, Shandong karşısında 20 sayılık performansıyla dikkat çekti. Melissa Vargas, Çin Ligi'nde yeni sezonun ilk haftasında yüzde 68 hücum ortalaması yakaladı.

VAKIFBANK'TAN 7'DE 7

Haberin Devamı

Giovanni Guidetti yönetimindeki VakıfBank, Vodafone Sultanlar Ligi'nde sezona oldukça formda başladı. Sarı-siyahlılar bu süreçte 7 maça çıktı. VakıfBank, 7 maçta rakiplerine karşı herhangi bir mağlubiyet yaşamadı. VakıfBank'ın rakipleri bu süreçte sadece 4 sette üstünlük kurabildi.

ECZACIBAŞI'DAN TEK MAĞLUBİYET

Eczacıbaşı Dynavit ise bu sezon oynadığı 7 maçta 6 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşadı. Turuncu-beyazlılar, bu süreçte sadece VakıfBank'a karşı parkeden mağlup ayrıldı.

FENERBAHÇE'DEN 5 GALİBİYET

Melissa Vargas'ın eski takımı Fenerbahçe Opet ise Vodafone Sultanlar Ligi'nde 6 maça çıktı. Sarı-lacivertliler bu süreçte 5 galibiyet ile 1 mağlubiyet yaşadı.

Yazarlar