Voleybol Melissa Vargas'tan unutulmaz performans! Türkiye-Polonya maçının kahramanı oldu

Melissa Vargas'tan unutulmaz performans! Türkiye-Polonya maçının kahramanı oldu

30.08.2023 - 20:28 | Son Güncellenme:

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, CEV Avrupa Şampiyonası çeyrek final karşılaşmasında Polonya'yı 3-0 mağlup etti. Filenin Sultanları'nda Melissa Vargas maçın kahramanı oldu.

Melissa Vargastan unutulmaz performans Türkiye-Polonya maçının kahramanı oldu

Filenin Sultanları, CEV Avrupa Şampiyonası'nda yarı finalde! A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Brüksel'de Polonya ile çeyrek finalde karşı karşıya geldi. Filenin Sultanları, Melissa Vargas'ın yıldızlaştığı karşılaşmada Polonya'yı 3-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Filenin Sultanları 1 Eylül Cuma günü yarı finalde İtalya ile karşı karşıya gelecek. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

ÜST ÜSTE 5. KEZ YARI FİNALE YÜKSELDİK

Dünya 1 numarası Türkiye, Avrupa Şampiyonası yarı finalde dünya 2 numarası İtalya ile karşılaşacak. Filenin Sultanları, Avruğa Şampiyonası'nda üst üste 5. kez yarı finale yükseldi.

A Milli Kadın Voley Takımımızda Melissa Vargas 24 sayıyla sahanın yıldızı oldu. Melissa Vargas'a 14 sayıyla Ebrar Karakut ve 9 sayıyla Hande Baladın destek verdi.

Melissa Vargastan unutulmaz performans Türkiye-Polonya maçının kahramanı oldu

FİLENİN SULTANLARI LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Filenin Sultanları, Polonya galibiyeti sonrası dünya sıralamasında liderliğini sürdürdü. A Milli Kadın Voleybol Takımımız bugünkü galibiyetten +6.4 puan kazandı.

POLONYA'YI YİNE ELEDİK

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Polonya'yı üst üste 4. kez elemeyi başardı. Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası'nda Polonya'yı 2017'de play-off, 2019'da yarı final, 2021 ve 2023'te ise çeyrek finalde eleme başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Melissa Vargastan unutulmaz performans Türkiye-Polonya maçının kahramanı oldu

MELISSA VARGAS DAMGA VURDU! MAÇIN KAHRAMANI OLDU

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız oyuncusu Melissa Vargas, Polonya ile oynanan çeyrek final karşılaşmasının kahramanı oldu. Yıldız oyuncu 24 sayıyla sahanın en skorer ismi olurken Filenin Sultanları'nın yarı finale yükselmesinde büyük pay sahibi oldu. 

Melissa Vargas'ın müthiş performansı Polonya basınında da geniş yankı buldu. Super Express sitesi Melissa Vargas'ı maçın kahramanı olarak nitelerken "Polonyalı voleybolcuların bu yılki Avrupa Şampiyonası macerasının sonu geldi! Çarşamba günkü çeyrek finalde Türkiye üç sette de üstün olan taraf oldu. Polonya - Türkiye maçının gerçek kahramanı Melissa Vargas oldu." ifadelerini kullandı.

Melissa Vargastan unutulmaz performans Türkiye-Polonya maçının kahramanı oldu

Sport Wprost ise "Polonyalı kadınlar savaştı ama çaresiz kaldılar" başlığını kullandı. Haberin detayında "Hem Polonyalı hem de Türk kadınlar Avrupa Şampiyonası madalyasını kazanmanın favorisi olarak görülüyordu. Grup aşaması tablolarındaki yerleri sonrası çeyrek finalde karşı karşıya geldiler. Avrupa Şampiyonası'nın çeyrek finali Türk kadınları için zorlu ama mutlu sona erdi. Rakipleriyle daha etkili mücadele ettiler ve 3-0 kazanarak (25:23, 25:22, 25:18) kendilerine kıtada ilk dörtte yer bulmayı garantilediler." denildi.

Haberin Devamı

Polonya'da yayın yapan Niezalezna sitesi de Melissa Vargas'ın performansına vurgu yaptı. Haberde Türkiye'nin Vargas sayesinde yarı finale yükseldiğine dikkat çekildi.

Niezalezna'da yer alan haberde "Polonya maçın tüm setlerine daha iyi başlasa da harika bir maç çıkaran Vargas, Türkiye'yi yarı finale çıkardı. Vargas ile Stysiak arasındaki düelloyu Vargas kazandı." ifadelerine yer verildi.

Melissa Vargastan unutulmaz performans Türkiye-Polonya maçının kahramanı oldu