Fenerbahçe MELO KİM Kİ!

MELO KİM Kİ!

09.12.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertliler, “Kendi kişiliği olmayan başkalarını taklit eder” çıkışında bulunan sarı-kırmızılı oyuncuya, “Bu fotoğrafın Melo veya G.Saray ile bir alakası yok. Zaten aklımıza bile gelmedi böyle bir şey. Spontane gelişen bir olaydı. Ayrıca Melo kim ki, biz ona gönderme yapalım” karşılığını verdiler

MELO KİM Kİ

SENAD?OK

Haberin Devamı

Fenerbahçeli futbolcuların Çaykur Rizespor maçı sonrası soyunma odasında verdikleri poz ortalığı karıştırdı.
Galatasaraylı Felipe Melo, fotoğrafı Kayserispor ile oynadıkları karşılaşmadaki kendi sevinçlerine benzettiği için sarı-lacivertliler’i eleştirmiş, sıcağı sıcağına “Kendi kişiliği olmayan başkalarını taklit eder” çıkışında bulunmuştu.
Milliyet, Fenerbahçeli oyunculardan olayın nasıl geliştiğini en ince ayrıntısına kadar öğrenirken, fikrin Webo’nun maç sonrası söylediği gibi Moussa Sow’dan değil, Cristian’dan geldiği ortaya çıktı.
Fotoğraf karesinde yer alan Fenerbahçeli bir oyuncu, “Tamamen spontane gelişen bir olaydı. Fikir de Cristian’dan çıktı. 2-3 kişi çekilirken birden bire herkes fotoğrafa katılmak istedi. Planlanmış bir durum değildi. Galibiyetin sevinci ve coşkusu ile verilen biz zafer pozuydu. Galatasaraylılar’ın sevinci çok farklı. Onların elleri aşağıda. Bir kere bizim ellerimiz göğüsümüzde. Melo ile ya da Galasataray ile alakası yok olayın. Aklımıza bile gelmedi böyle bir şey. Melo’nun attığı tweeti daha sonra öğrendik. Ayrıca Melo kim ki, biz ona gönderme yapalım. O yüzden üstüne alınmasın” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Rekor kırıldı
Bu arada instagram üzerinden paylaşılan fotoğraf ise paylaşım ve beğeni rekoru kırdı. Sarı-lacivertli futbolcular taraftarların bu pozla ilgili yaptıkları yorumları çok beğendi.

MELO'YA ÖZAT'TAN ŞOK SÖZLER