İtalya Serie A Merih Demiral’a tam not verdiler

Merih Demiral’a tam not verdiler

17.11.2019 - 16:05 | Son Güncellenme:

İzlanda maçını izleyen Arsenal ve Manchester United scoutları, Merih Demiral’ın performansından çok etkilendi. Kulüplerine, futbolcu hakkında son derece olumlu raporlar sundu. 

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Türkiye ile İzlanda arasında oynanan ve ay-yıldızlıların EURO 2020 biletini aldığı, Avrupa Şampiyonası eleme maçında iki dev ekibin scout ekiplerinin hazır bulunduğu ortaya çıktı. İngiltere’nin Manchester United ve Arsenal kulüplerinin scoutlarının karşılaşmayı tribünde takip ettikleri, Merih Demiral’ı 90 dakika boyunca mercek altına aldıkları bildirildi.

Savunma zaferinde Merih’in etkisi

Beraberliğin yeterli olması nedeniyle savunma yanıyla öne çıkan bir futbol sergileyen Şenol Güneş ve öğrencileri mücadeleyi gol yemeden tamamlamayı başarırken, Merih ayrıca çizgiden çıkardığı topla maça damga vurmuştu. Premier Lig ekiplerinin temsilcilerinin yönetimlerine sundukları raporlar ortaya çıktı.

Juventus ocakta bırakmaya karar verdi

Haberin Devamı

Buna göre iki ekibin scoutlarının da Juventus forması giyen genç savunma oyuncusundan çok etkilendikleri, hem Manchester United hem de Arsenal kulüplerine Merih Demiral ile son derece olumlu bir rapor sundukları belirtildi. İtalyan ekibi Milan’ın da bir süredir kendisini transfer etmek için uğraş verdiği Merih için Juventus’un ise elden çıkarılma kararı verdiği ve ocak ayındaki ara transfer döneminde 21 yaşındaki stoperin yeni takımının belli olacağı belirtiliyor.

Yazarlar