Fenerbahçe Mert Hakan Yandaş imzayı atıyor! Sözleşme detayları ortaya çıktı

Mert Hakan Yandaş imzayı atıyor! Sözleşme detayları ortaya çıktı

19.02.2024 - 09:14 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de kadro planlama çalışmaları da son sürat devam ediyor. Sarı-lacivertli yönetim, takım kaptanlarından Mert Hakan Yandaş'ın sözleşmesini uzatma kararı aldı.

Mert Hakan Yandaş imzayı atıyor Sözleşme detayları ortaya çıktı

Fenerbahçe'nin 2020 yaz transfer döneminde Galatasaray'ın elinden kaptığı Mert Hakan Yandaş'la yeni sözleşme imzalanacak. Başkan Ali Koç'un "O bizim komutanımız" dediği 29 yaşındaki oyuncuyla hafta içinde ilk görüşme gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Fotomaç'ta yer alan habere göre sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mert Hakan Yandaş'la 3+1 yıllık yeni kontrat imzalanması planlanıyor. Tecrübeli oyuncu da takımda kalmak için canla başla çalışıyor.

Zaman zaman yaptığı davranışlarla gündeme gelen ve takımdan gönderilmesi istenen Mert Hakan'ın son dönemdeki performansı sonrasında yönetimin sözleşme uzatma kararı aldığı belirtildi.

Şu anda 12 milyon TL yıllık ücret kazanan 29 yaşındaki yıldızın yeni mukavelesinde önemli bir artış da olacak. Alınan bilgilere göre Mert Hakan Yandaş'ın yeni mukavelede maaşı 35-40 milyon TL bandında olacak.

Yazarlar