Galatasaray Mesut 'Bakkal'a gönderdi!

Mesut 'Bakkal'a gönderdi!

16.11.2012 - 22:02 | Son Güncellenme:

TT Arena'da Galatasaray'ı 3-1 mağlup eden Karabükspor'da teknik patron Mesut Bakkal, sarı kırmızılı ekip karşısındaki yenilmezliğini 5 maça çıkardı.

Mesut Bakkala gönderdi

Geçen hafta Mersin'de 1 puan bırakan Galatasaray, evinde ağırladığı Karabükspor maçında büyük şok yaşadı. Zorlu mücadeleden 3-1 galip ayrılan konuk ekip, birçok pozisyondan da yararlanamadı.

Haberin Devamı

Skibbe'nin takımdan ayrılışıyla birlikte Karadeniz ekibinin başına geçen Mesut Bakkal'ın Galatasaray karşısındaki performansı ise dikkat çekici.

Sarı kırmızılı ekip karşısındaki yenilmezliğini 5 maça çıkaran Bakkal, Galatasaray'a karşı 13. maçta 5. galibiyetini alırken; 4 kez de berabere kaldı.

Bakkal'dan maç sonu yorumu...

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Galatasaray karşısında aldıkları galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Galatasaray’ı 3-1 yendikleri karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bakkal, Türkiye’nin en iyi futbol oynayan takımlarından birine karşı mücadele ettiklerini belirterek, şöyle devam etti: ”Galatasaray, Türkiye’nin en iyi futbol oynayan ve bana 4-4-2 sistemini sevdiren tek takım. 5 gün dersimizi çok iyi çalıştık. Rakibimizin nasıl oynadığını çok iyi analiz ettik. Araya atılan topla gol yedik. Ama oyunun diğer bölümüne baktığınız zaman özellikle ikinci bölgeyi durduran, çabuk atağa çıkan ve takım halinde savunma yapan bir Kardemir Karabükspor vardı. Oyuncularımızı kutluyorum, bu galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum.” Geçen haftada İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında da galip geldiklerini hatırlatan Mesut Bakkal, ”İki haftada aldığımız 6 puan önemli. Lig sıralamasında bizi iyi yerlere getirdiğini düşünüyorum. Dersimize iyi çalıştık ve karşılığını aldık. Bugün girdiğimiz pozisyonları değerlendirdik. Gol de kaçırdık. Bu sezon 11 maçtır girilmeyen gol pozisyonuna girdik. Kaliteli bir kadro var. Yabancı hocaların ortaya koyduğu portreyi biz temizlemeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Mesut Bakkal, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 20 Kasım Salı günü İngiltere’nin Manchester United takımı ile karşılaşacak olan Galatasaray’a da başarılar diledi.

-Futbolcu görüşleri-

Haberin Devamı

Kardemir Karabüksporlu futbolcu Ahmet İlhan Özek, karşılaşma için çok iyi hazırlandıklarını belirterek, ”Ben buradan puan ya da puanlarla ayrılacağımıza inanıyordum. Takım olarak iyi oynadık. Hocamızın dediklerini harfiyen yerine getirdik. İnşallah önümüzdeki Mersin İdmanyurdu maçında da istediğimiz sonucu alırız” dedi.

İshak Doğan ise zor geçen karşılaşmadan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Yazarlar