Fenerbahçe Mesut Özil'den Arda Güler'e sürpriz telefon! Transfer tavsiyesi ortaya çıktı

Mesut Özil'den Arda Güler'e sürpriz telefon! Transfer tavsiyesi ortaya çıktı

02.07.2023 - 18:12 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin ve Türk futbolunun geleceği olarak görülen Arda Güler'in ismi birçok dev kulüp ile anılırken, son zamanda Barcelona ve Real Madrid'in genç yıldız için rekabet içinde olduğu biliniyor. Bir dönem sarı-lacivertli takımda forma giyen dünya yıldızı Mesut Özil'in, genç yıldız Arda Güler ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği öğrenildi. Öte yandan Özil'in verdiği transfer tavsiyesi ortaya çıktı.

Mesut Özilden Arda Gülere sürpriz telefon Transfer tavsiyesi ortaya çıktı

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşine takan genç yıldız Arda Güler, resmen paylaşılamıyor. Avrupa’da da bir numaralı transfer gündemi haline gelen Arda Güler için La Liga'nın iki devi Barcelona ve Real Madrid kapışıyor. Bu transfer yarışının üzerine bir dönem Fenerbahçe forması giyen dünya yıldızı Mesut Özil'in, Arda Güler ile telefon görüşmesi yaptığı öğrenildi.

Haberin Devamı

İKİ KULÜP KARŞI KARŞIYA

Son olarak Avrupa’nın iki dev kulübü Barcelona ve Real Madrid, Arda için hamlelerini sıklaştırmaya başladı. Barcelona’nın futbol direktörü Deco, kulüpteki ilk icraatını Arda Güler transferiyle yapmak istiyor.

Mesut Özilden Arda Gülere sürpriz telefon Transfer tavsiyesi ortaya çıktı

"FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞÜYORUZ"

Joan Laporta, Barcelona Taraftar Kulüpleri toplantısının ardından Mundo Deportivo'ya açıklamalarda bulundu. Arda Güler transferine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Laporta, Fenerbahçe'yle görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Laporta açıklamasında, "Çok genç bir oyuncu. Oyuncu izleme departmanımız onu uzun süredir takip ediyor. Avrupa'daki tüm önemli kulüplerin onu istediği doğru ve biz de Fenerbahçe ile görüşüyoruz." ifadelerini kullandı.

17.5 MİLYON EURO 3 TAKSİTTE

Haberin Devamı

Real Madrid'in teklifinde ise direkt rakamlar konuştu. El Mundo Deportivo; Los Galacticos'un sunduğu ödeme planını okurlarıyla paylaştı. 17.5 milyon Euro'luk serbest kalma maddesinin 8 milyon 750 bin Euro'sunu peşin, bir sene sonra 4 milyon 375 bin Euro, ikinci senede de yine 4 milyon 375 bin Euro ödemeyi teklif etti. Sözleşmede bir sonraki satıştan yüzde 20 payın da yer aldığı kaydedildi.

Mesut Özilden Arda Gülere sürpriz telefon Transfer tavsiyesi ortaya çıktı

1 YIL UMUDU

Arda Güler’in en azından 1 yıl daha takımda kalmasını isteyen Fenerbahçe için hem Barcelona hem de Real Madrid’in hamleleri umutları artırdı. Zira Barcelona ve Real Madrid, genç yıldızın transferinden sonra 1 yıl daha sarı-lacivertli formayı kiralık olarak giymesine sıcak bakıyor.

MESUT ÖZİL'DEN SÜRPRİZ TELEFON

Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Mesut Özil'in, birçok talibi bulunan genç yıldız Arda Güler ile bir telefon görüşmesi yaptığı öğrenildi.

İspanyol basınından Diario Sport'un haberine göre; Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Mesut Özil, genç yıldız Arda Güler ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

"1 YIL DAHA KAL"

Haberde, Arda Güler'in idolleri arasında saydığı Mesut Özil'in, Arda'ya bazı tavsiyelerde bulunduğu ve 1 sezon daha Fenerbahçe'de kalmasını önerdiği ifade edildi.

Özellikle Barcelona ve Real Madrid'in büyük bir yarışa girdiği Arda Güler, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 35 resmi maçta 6 gol 7 asist kaydetti.

Haberin Devamı

Mesut Özilden Arda Gülere sürpriz telefon Transfer tavsiyesi ortaya çıktı