İtalya Serie A Milan, 40 yaşındaki Zlatan Ibrahimovic'in sözleşmesini uzattı

Milan, 40 yaşındaki Zlatan Ibrahimovic'in sözleşmesini uzattı

18.07.2022 - 16:09 | Son Güncellenme:

Son şampiyon Milan, 40 yaşındaki forvet Zlatan Ibrahimovic'in sözleşmesinin 1 yıl uzatıldığını açıkladı

Milan, 40 yaşındaki Zlatan Ibrahimovicin sözleşmesini uzattı

İtalya Serie A'da son şampiyon Milan, 40 yaşındaki forvet Zlatan Ibrahimovic'in sözleşmesinin 1 yıl uzatıldığını açıkladı

Haberin Devamı

İsveçli yıldız, İtalyan ekibinden yeni anlaşması kapsamında yıllık 1-1.5 milyon Euro arasında bir maaş kazanacak 

CİDDİ SAKATLIK
Geçtiğimiz Mayıs ayında dizinden ameliyat olan İsveçli yıldızın 7-8 ay yeşil sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Bu sakatlığın ardından Ibrahimovic'in futbol kariyerine devam edip etmeyeceği merak konusu olmuş ancak yıldız futbolcu sık sık devam etmek istediğini dile getirmişti. 

“ÖN ÇAPRAZ BAĞ OLMADAN OYNADIM”
Sezon bittikten sonra sağlık durumu hakkında paylaşım yapan Zlatan, “Son altı ay boyunca sol dizimde ön çapraz bağ olmadan oynadım. Altı ay boyunca şişik bir diz. Son altı ayda takımla sadece 10 kez antrenman yapabildim. Altı ayda 20’den fazla enjeksiyon yapıldı ve haftada bir dizdeki sıvı boşaltıldı” demişti.

Haberin Devamı

Kariyerinde Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Manchester United ve PSG gibi Avrupa devlerinin formasını giyen 40 yaşındaki yıldız futbolcu Milan ile geçtiğimiz sezon sezon 27 maçta görev yaptı ve 8 gol, 3 asistlik performans gösterdi

EMEKLİLİK İTİRAFI
Tecrübeli forvet, futbolu bırakma düşüncesinin onu korkuttuğunu itiraf etti.

"Emeklilik olasılığı konusunda hafif bir panik hissediyorum. Sonuç aldığım ve acı çekmediğim sürece kesinlikle mümkün olduğunca uzun süre oynamaya devam edeceğim. Kariyerimi pişmanlık duymadan bitirmek istiyorum, bu yüzden zamanımı en üst düzeye çıkarmak zorundayım.
Şu anda hissettiğim adrenalinin asla eskisi gibi olmayacağını biliyorum. Uyanmak, antrenmana gitmek, eve dönmek ve dinlenmek için programlandım. Bu 20-25 yıl sürer ama bir gün uyanacağım ve hiçbir planım olmayacak ve bu garip bir duygu olacak."

Yazarlar