Voleybol Milli sporcular Efe Mandıracı ve Zeliha Ağrıs evlendi!

Milli sporcular Efe Mandıracı ve Zeliha Ağrıs evlendi!

20.10.2023 - 09:37 | Son Güncellenme:

Milli voleybolcu Efe Mandıracı ile milli tekvandocu Zeliha Ağrıs, dün düzenlenen törenle dünya evine girdi.

Milli sporcular Efe Mandıracı ve Zeliha Ağrıs evlendi

Dünya Şampiyonu Konyalı Milli Tekvandocu Zeliha Ağrıs, AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Arkas Spor'un milli voleybolcusu Efe Mandıracı ile evlendi.

Haberin Devamı

Ağrıs ve Mandıracı'yı bu mutlu günlerinde milli sporcu arkadaşları da yalnız bırakmazken düğüne aileleri, yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

19 YAŞINDA ŞAMPİYON OLMUŞTU
Güney Kore'nin Muju kentinde düzenlenen 2017 Dünya Tekvando Şampiyonası'nda Zeliha Ağrıs, 19 yaşında altın madalya kazanarak dikkatleri çekmişti

Milli sporcular Efe Mandıracı ve Zeliha Ağrıs evlendi

Büyükler kategorisinde ilk kez katıldığı Dünya Şampiyonası'ndan altın madalyayla dönen Zeliha, Avrupa şampiyonluğu sevinci de yaşadı.

GALATASARAY MAÇINDA SAHALARA DÖNDÜ
Efe Mandıracı geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık sonrası uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Mandıracı ameliyat sonrası ilk maçına geçtiğimiz günlerde Galatasaray maçında oyuna girmişti.

Milli sporcular Efe Mandıracı ve Zeliha Ağrıs evlendi

Mavi Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Sporcumuz Efe Mandıracı, antrenman sırasında dizinden yaşadığı sakatlık nedeniyle başarılı bir ameliyat geçirmiştir. Efe'nin rehabilitasyon sürecine sağlık heyetimiz tarafından başlanmıştır. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, en kısa sürede sahalara dönmesini dileriz" ifadelerine yer verilmişti

Haberin Devamı