Euro2016 Millilere Löw modeli

Millilere Löw modeli

07.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

EURO 2016’ya sayılı günler kala hazırlık maçlarını bitiren ay-yıldızlılarda gözler Fransa’daki kampa çevrildi.

Millilere Löw modeli

CELAL UMUT EREN

EURO 2016’ya sayılı günler kala hazırlık maçlarını bitiren ay-yıldızlılarda gözler Fransa’daki kampa çevrildi. Saint-Cyr-sur-Mer kentinde yer alan otelde sadece milli takımımız olacak.

Haberin Devamı

Fatih Terim ve teknik ekibinin uzun süredir yürüttüğü mental ve fiziksel hazırlığın yanında ilginç bir yöntem daha kullanılacak. Kupa boyunca sadece tek bir yerde kamp yapacak olan milliler, Marsilya’yı üs olarak tercih etti ve dün bu kente geçti.

Terim ve öğrencileri, 2014 Dünya Kupası’nı kazanan Almanya gibi olacak. Panzerler, Brezilya’daki kupada kendilerine ait bir bölge edinmişler ve turnuvada sadece orada kalmışlardı. Teknik direktör Joachim Löw oyuncularının motivasyonunun bozulmaması ve sürekli başka yerlerde konaklayıp adaptasyon sıkıntı yaşanmaması adına bu durumu özellikle tercih etmişti.

Sürekli seyahatlerle takımını yormayan Löw, Brezilya’da çok iyi bir ortam yakalayıp, şampiyonluğa kadar yürümüştü. Şimdi de Türkiye, Marsilya’da kalarak ilk etapta grup maçlarını geçirecek.

Haberin Devamı

* * *

Ljubljana’dan uçakla Marsilya gelen ay-yıldızlı kafile, buradan otobüsle şampiyona boyunca konaklayacağı Saint Cyr Sur Mer bölgesindeki otele ulaştı. Yoğun güvenlik önlemleriyle karşılanan millilerimize bir grup taraftar tezahüratlarla destek verdi.

Fransa’da halen yürürlükte olan sıkı yönetim ve emniyet gerekçeleri nedeniyle milli takım kafilesi uçağın altına kadar yanaşan özel otobüs ile havaalanından alınıp arka bir yoldan Marsilya Havalimanı’nı terk etti. Bölgede oturan 50 kadar gurbetçi vatandaşın da hazır olduğu çıkış kapısında yapılan sevgi gösterisi, Milli Takım’ı taşıyan otobüsün bir anlık durmasına sebep oldu.

Yazarlar