Skorer Milliyet ayrıcalıktır

Milliyet ayrıcalıktır

14.05.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Swiss Otel’deki törende ödüllere ambargo koyan MİLLİYET’in yanı sıra, Nevin Yanıt, Neslihan Darnel, Tanjeviç, Erol Ünal Karabıyık, Ertuğrul Sağlam, NTVspor, Spormax ve Sports TV büyük alkış topladı

Milliyet ayrıcalıktır

TSYD-Ülker Spor Yazarları Armağanı Yarışması’nda ve Sportif İletişim ve Başarı Ödülleri’nde dereceye girenler ödüllerini aldı.
Swissotel’de düzenlenen ödül törenine, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.
TSYD Genel Başkanı Esat Yılmaer, geleneksel hale gelen yarışmada Ülker Grubu’na teşekkür etti. Sportif İletişim ve Başarı Ödülü’ne layık bulunan milli atlet Nevin Yanıt, milli voleybolcu Neslihan Darnel, Basketbol Erkek Milli Takımlar Teknik koordinatörü Bogdan Tanjeviç, Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık ve Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile NTVSPOR, Spormax ve Sports Tv’ye ödülleri verildi. Törene mazeret bildirerek katılamayan Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex de Souza ile Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’e ise ödüllerinin daha sonra verileceği açıklandı.
Bu törenin ardından MİLLİYET’in 9 ödülle rakiplerine fark attığı 11 daldaki ödüller spor yazarlarına verildi.

‘İşbirliği sürecek’
Ülker Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker de TSYD ile işbirliklerinin süreceğini belirtti. Futbol Federasyonu ile “Herkes için futbol” projesi çerçevesinde 200 bine yakın çocuğa spor yaptırdıklarını ifade eden Şeker, bu tür organizasyonlara basının desteğinin önemli olduğunu dile getirdi.

Milliyet ayrıcalıktır

Haberin Devamı

Milliyet ayrıcalıktır