Futbol Misli'de Günün Süper Tercihleri

Misli'de Günün Süper Tercihleri

02.12.2023 - 11:24 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Mislide Günün Süper Tercihleri

Adana Demirspor – Samsunspor: Maç Sonucu 1 (1.50 yerine 1.54)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan Adana Demirspor - Samsunspor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, ev sahibi ekibin karşılaşmadan 3 puanla ayrılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Adana Demirspor'u iç sahadaki maçlarda her zaman farklı değerlendirmek gerekiyor. Taraftarının önünde, rakibi kim olursa olsun çok özgüvenli oynuyor Mavi Şimşekler. Nitekim Yeni Adana Stadı'ndaki ilk 6 lig maçının 6'sını da kazanıp, sonrasında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldılar. Son maça göre bu kez Svensson, Emre Akbaba ve Belhanda'nın 11'de başlamaları bekleniyor. Samsunspor ise ateş hattında ve form durumlarına bakarsak işleri fazlasıyla zor diyebiliriz. Adana Demirspor bu maçta favori.

Haberin Devamı

Girona - Valencia: Maç Sonucu 1 (1.47 yerine 1.51)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Girona – Valencia karşılaşmasında Misli editörü Sezer Kenar, ev sahibi ekibin sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyor. Misli Editörü Sezer Kenar’ın Yorumu

Girona, sahasında Athletic Bilbao ile berabere kalınca liderliği averajla Real Madrid’e kaptırdı. Aynı zamanda 5 maçlık galibiyet serileri de son buldu. Bilbao karşısında oyuna biraz daha hâkim olsalar da genel olarak denk bir mücadele izledik. Ev sahibinde geçen maç oynayamayan Artem Dovbyk’un durumu bu maçın için belirsiz. Valencia ise milli araya farklı Real Madrid yenilgisiyle girmişti. Celta Vigo karşısında da iyi oynamadılar. 0-0 biten maçta kaleye isabetli şutları yoktu. Çok dalgalı bir performans sergiliyorlar ne yapacaklarını kestirmek zor. Girona’yı zorlayacaklarını düşünüyorum ancak ev sahibini oyun olarak daha önde görüyorum. Taraftar desteğiyle kazanmaları sürpriz olmaz.

Newcastle United – Manchester United: Maç Sonucu 1 (1.82 yerine 1.87)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Newcastle United – Manchester United karşılaşmasında Misli yorumcusu Premier Lig Türkiye, ev sahibi Tottenham’ı galibiyete yakın görüyor.

Haberin Devamı

Misli Yorumcusu Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Hafta arası Şampiyonlar Ligi mücadelesi veren iki ekip Cumartesi’nin kapanış maçında karşı karşıya. Manchester United’ın son halini ve Onana’nın yediği golleri Galatasaray maçında yakından izledik. Newcastle United’da ise rakibinin aksine çok formda bir kaleci var. Pope, PSG deplasmanında takımın en iyilerinden biriydi ve Saksağanlar tarihi galibiyetin eşiğinden uzatma dakikalarındaki tartışmalı penaltı golü nedeniyle döndüler. Evinde özellikle zorlu maçlarda çok dirençli bir Newcastle United izliyoruz bu sezon. Arsenal’i yenmeyi başardılar. Lig Kupası’ndan Manchester City’yi yendiler. İç sahadaki 7 maçta 6 galibiyetleri var. Manchester United ise son 5 maçından 4 galibiyet çıkarmış olsa da oldukça formsuz durumda. Zayıf ve 10 puan silme cezası ile sarsılmış Everton önünde alınan galibiyete hiç güvenmiyorum. Bu maçı Newcastle United kazanır. *** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Haberin Devamı

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Yazarlar