Futbol Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

05.03.2024 - 15:20 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

Real Sociedad – Paris Saint Germain: Karşılıklı Gol Var (1.55 yerine 1.58)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Real Sociedad – Paris Saint Germain karşılaşmasında Misli yazarı Yusuf Kenan Çalık, iki takımdan da gol bekliyor.

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın Yorumu

Kendi evinde tur arayacak olan Sociedad ligde son 6 maçında sadece 1 galibiyet alabildi. Ev sahibinde İlk maçta olduğu gibi birçok eksik var. Merquelanz, Elustondo, Odriozola, Fernandez, Munoz ve Barranetxea'nın kadroda olması beklenmiyor. Oyarzabal ve Tierney ise geri dönmüş olacak. İlk maçı 2-0 kazanan ve tur için büyük avantaj elde eden PSG ligde son 2 maçını da iyi oynamadı ve sadece 2 puan alabildi. Konuk ekipte, Kimpembe ve Skriniar yok. Marquinhos ve Danilo'nun durumları berlisiz. İki takım da skor üretebilir.

Haberin Devamı

Hull City – Birmingham: Maç Sonucu 1 (1.56 yerine 1.59)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Hull City – Birmingham karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye, Hull City’nin evinde kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Hull City hafta sonu zorlu Preston deplasmanından golsüz beraberlikle döndü. Ligin son çeyreğindeyiz ve play-off için iç saha maçlarını kazanmak çok kritik. Birmingham City son 7 maçında 5 yenilgi aldı ligde. Onlar da kümede kalma mücadelesi veriyor ancak hem kadro hem de form durumu olarak ev sahibi çok önde. Az farklı bir Hull City galibiyeti bekliyorum 90 dakika sonunda.

Sunderland – Leicester City: Maç Sonucu 2 (1.62 yerine 1.65)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Sunderland – Leicester City karşılaşmasında Misli yazarı Barış Keklik, deplasmanda Leicester City’e güveniyor.

Misli Yazarı Barış Keklik’in Yorumu

Ligde çıktığı son üç maçın tamamını kaybeden Leicester City, açık ara lider olduğu ligde Leeds United'a ve Ipswich Town'a çok büyük bir avantaj sağladı. Ipswich ekibi puan farkını aldığı galibiyetlerle üçe kadar düşürdü. Enzo Maresca ve öğrencilerinin bu maçı da kaybettiği takdirde liderlik konusunda büyük sıkıntılar çekecekleri bariz. Ciddi bir eksiklikleri olmadığını da bildiğimiz için formsuz Sunderland karşısında galibiyetle ayrılacaklarını düşünüyorum.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Yazarlar