Futbol Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

29.03.2024 - 12:15 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

Lille – Lens: Karşılıklı Gol Var (1.61 yerine 1.64)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan Lille – Lens karşılaşmasında Misli yazarı Yusuf Kenan Çalık, iki takımdan da gol bekliyor.

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın Yorumu

Kuzey derbisi iki takım için hem tarihi bir önem taşıyor hem de Şampiyonlar Ligi'ne gidebilmek için 3 puanın alınması gereken kritik bir maç. Ev sahibinde uzun zamandır sakat olan isimlere Angel Gomes de eklendi. Lens'ta ise milli takım arasında 7 oyuncu iyileşti ve ilk antrenmanına çıktı. Özellikle sol kanat için ciddi şüpheler söz konusu. Gradit'in ise kadroda olması beklenmiyor. İki takım da skor üretebilir.

Cadiz – Granada: Maç Sonucu 1 (1.80 yerine 1.83)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan Cadiz – Granada karşılaşmasında Misli yazarı Alper Öcal, tercihini ev sahibinden yana kullanıyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Yorumu

Cadiz milli ara öncesindeki son 4 maçında sadece 1 kez yenildi. Sahalarında bu sezon Atletico Madrid, Bilbao, Villarreal, Sociedad, Sevilla gibi takımlara boyun eğmediler. Granada maçının ardından Barça, Girona, Real Madrid fikstürüne girecekler. Dolayısıyla ligde kalmak için Granada gibi düşük profilli takımlardan maksimum puan çıkarmaları lazım. Maxi Gomez dışında önemli bir eksikleri yok. Granada ligin en kötü savunmasına sahip. Kazanacaklarını düşünüyorum.

Hull City – Stoke City: Maç Sonucu 1 (1.74 yerine 1.77)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Hull City – Stoke City karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye, sahasında Hull City’e güveniyor.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Milli arada 5 günlük Antalya kampında moral depolayan Hull City ile kümede kalma mücadelesi veren Stoke City. Ev sahibinin tek amacı playoff’a kalmak ve artık özellikle de iç sahada puan kaybına tahammül kalmadı. Norwich City çok formda ve hem 3 puan hem de 7 gol averajı önde. Güvenli bölgenin 2 puan üzerindeki konuk ekibi yenecek güce sahip Kaplanlar ve bu maçtan 3 puanla ayrılacaklarını düşünüyorum.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Yazarlar