Futbol Misli'den günün süper tercihleri

Misli'den günün süper tercihleri

12.09.2023 - 13:14 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misliden günün süper tercihleri

İtalya - Ukrayna: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan EURO 2024 Elemeleri karşılaşması İtalya - Ukrayna mücadelesinde Misli yazarı Premier Lig Türkiye, ev sahibine güveniyor.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

İtalya için grubun en kritik maçı. İngiltere hafta sonu oynanan maçlar sonunda grup birinciliğini garantiledi diyebiliriz. Ukrayna 7, bir maçı eksik İtalya 4 puanda. Yeni hoca Spalletti ilk maçında Makedonya deplasmanından beraberlikle döndü. Ukrayna ise Polonya’daki maçta İngiltere ile 1-1 berabere kaldı. Ukrayna’nın savunması ve mücadelesi sağlam. Verratti ve Jorginho’nun kadroya alınmadığı Gök mavilileri zorlu bir maç bekliyor ancak benim tahminim az gollü bir ev sahibi galibiyeti yönünde.

Haberin Devamı

Malta - Kuzey Makedonya: Maç Sonucu 2

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan EURO 2024 Elemeleri karşılaşması Malta - Kuzey Makedonya mücadelesinde Misli yazarı Barış Keklik, Kuzey Makedonya’nın 3 puanı alacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Barış Keklik’in Yorumu

Grubun en zayıf ekibi olan Malta, ikincilik şansını hâlâ sürdüren Kuzey Makedonya'yı ağırlayacak. Ev sahibi ekip oynadığı ilk dört maçta sadece bir gol atabilirken oyun olarak da oldukça etkisiz olduğunu gösterdi. Henüz iki İngiltere maçını da oynamamış olmaları gruptan çıkma ihtimallerinin imkansıza yakın olduğunu gösteriyor. Kuzey Makedonya'nın da grupta çok etkin olmadığını biliyoruz fakat Enis Bardhi eşliğinde galibiyete koşup ikincilik yarışından kopmayacaklarını düşünüyorum.

Bolivya - Arjantin: Maç Sonucu 2

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri karşılaşması Bolivya - Arjantin mücadelesinde Misli yazarı Görkem Tezer, Arjantin galibiyetini öneriyor.

Misli Yazarı Görkem Tezer’in Yorumu

Son Dünya Kupası şampiyonu Arjantin, gruptaki 2. karşılaşmasına Bolivya deplasmanında çıkıyor. Arjantin, Ekvador'u Messi'nin golüyle 1-0 yenip gruba merhaba demişti. Bolivya ise, grubun favorileri arasında gösterilen Brezilya karşısında pek bir varlık gösteremedi ve sahadan 5-1 mağlup ayrıldı. Messi'nin liderliğinde Arjantin'in kazanacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Yazarlar