Futbol Misli'den günün süper tercihleri

Misli'den günün süper tercihleri

28.11.2023 - 09:14 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misliden günün süper tercihleri

 

Paris Saint-Germain - Dortmund: Maç Sonucu 1 (1.41 yerine 1. 46)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Paris Saint-Germain – Dortmund karşılaşmasında Misli editörü Zülal Pehlivan, ev sahibi ekibin 3 puanı hanesine yazdırmasını bekliyor.

Misli Editörü Zülal Pehlivan’ın Yorumu

Sezona büyük kadro değişimiyle başlayan PSG'de taşlar yerine oturmuş gibi görünüyor. Ligde oynadıkları son 6 maçın hepsini kazandılar ve iyi bir form durumu yakaladılar. Şampiyonlar Ligi'nde evinde oynadıkları 2 maçı da gol yemeden kazandılar ve 6 puanla 2. sırada bulunuyorlar. Gruba müthiş bir yaptıktan sonra Dortmund ile oynadığı iki karşılaşmayı da kaybeden konuk ekip Newcastle 4 puanla son sıraya geriledi. Ligde Chelsea'yi 4-1 ile devirerek moral buldular. Deplasman karnesi pek iyi olmayan konuk ekip için zor bir deplasman daha olacak gibi. Ev sahibi PSG, Lider Dortmund'un zorlu Milan deplasmanında puan bırakması durumunda lider olabilir ve evinde bu şansı geri tepmeyecektir. Ev sahibi PSG kaliteli ayakları ile galibiyete daha yakın taraf.

Haberin Devamı

Shakhtar Donetsk - Antwerp: Maç Sonucu 1 (1.80 yerine 1.85)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Shakhtar Donetsk - Antwerp karşılaşmasında Misli yazarı Halil Demirkan, ev sahibi ekibin sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyor. Misli Yazarı Halil Demirkan’ın Yorumu

Ukrayna'daki savaş sebebiyle mücadeleye Almanya ev sahipliği yapacak. Gruptaki 4 maçını da kaybeden Antwerp, son sırada yer alıyor. Shakhtar da bir önceki grup maçında Barcelona'yı tek golle yenerek gruptaki tüm dengeleri değiştirdi ve ilk iki için umutlarını canlı tutuyorlar. İki ekip arasında oynanan gruptaki ilk maçta Shakhtar, rakibini deplasmanda 2-0 geriden gelerek 2-3 kazanmıştı. İlk 2 hedefi için de Shakhtar'ın, mutlaka kazanması gerekiyor. Grupta 4 maçta kalesinde 14 gol görerek savunma olarak sınıfta kalan Antwerp, kötü bir grup süreci geçirdi. Mücadelede Shakhtar'ı kazanmaya yakın taraf olarak görüyorum. Tercihim MS 1.

Lazio - Celtic: Maç Sonucu 1 (1.40 yerine 1.44)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Lazio - Celtic karşılaşmasında Misli yazarı Kerim Can Özdal’ın tahmini karşılaşmada gülen tarafın ev sahibi ekip Lazio olacağı yönünde.

Misli Yazarı Can Tongo’nun Yorumu

Atletico Madrid deplasmanında 6-0 yenilen Celtic, 1 puanda kaldı. Grupta artık son 2 maç haftasında ilk 2 yarışı Atletico, Lazio ve Feyenoord arasında geçecek. Atletico ile Feyenoord'un karşılaştığı bu hafta Lazio kazanırsa önemli bir avantaj elde edecek. Konuk ekipte Atletico'ya karşı kırmızı kart gören hücum oyuncusu Daizen Maeda cezalı. İskoçya'daki maçı 2-1 kazanan Lazio, evinde de 3 puanı alır. *** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Haberin Devamı