Futbol Misli'den Günün Süper Tercihleri

Misli'den Günün Süper Tercihleri

16.12.2023 - 16:26 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misliden Günün Süper Tercihleri

Valencia - Barcelona: Maç Sonucu 2 (1.44 yerine 1.46)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Valencia – Barcelona karşılaşmasında Misli editörü Sezer Kenar, konuk ekibin sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyor. Misli Editörü Sezer Kenar’ın Yorumu

Valencia, 2 kırmızı kart gördüğü ve çok kötü oynadığı Getafe deplasmanından da eli boş dönerek son 4 maçında sadece 1 puan toplayabilmiş oldu. İstikrarsız performanslarının önüne bir türlü geçemediler ve orta sıralarda yollarına devam etmeleri muhtemel. Barcelona da sezon başındaki görüntüsünden uzaklaşıyor. Girona’ya ligde kaybettikten sonra Şampiyonlar Ligi’nde de Antwerp deplasmanında kaybettiler. Özellikle Girona karşısında iyi baskı kurmalarına rağmen savunma hataları yenilgiyi getirdi. Barcelona, üst sıralardan uzaklaşmaya başladı ve artık hata yapacak durumları kalmadı. Bu maça motive çıkıp deplasmanda zor da olsa kazanmalarını bekliyorum. Burnley - Everton: Maç Sonucu 2 (1.85 yerine 1.88)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile seçeneği bulunan Burnley – Everton karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye, deplasman ekibinin karşılaşmadan 3 puanla ayrılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Everton Teknik Direktörü Sean Dyche, uzun yıllar çalıştığı Burnley’e bu kez rakip takımın başında misafir olacak. Everton da ligin en formda ekiplerinden. 10 puan silme cezasına rağmen küme düşme hattından hızla çıktılar. Puanları silinmeseydi şu anda 23 puanla 10. sırada olacaklardı. Son 5 maçta 4 kez kazandılar. Burnley’in iç saha performansı evlere şenlik bu sezon. 8 maçta 7 yenilgi. Everton genelde ikinci yarılarda kopartıyor maçları. Kazandıkları sezon 5 maçın ilk yarıları berabere bitmişti. Burnley ise bu sezon maçların son yarım saatinde rakiplerinden 12 gol fazla yedi. 2 ekipte 3 oyuncu cezalı bu maçta. Burnley sol beki Charlie Taylor ve Everton’dan stoper Branthwaite ve orta saha Idrissa Gueye. Bu zorlu maçı Everton’ın bir şekilde kazanacağını ve yükselişini sürdüreceğini düşünüyorum. RC Lens - Reims: Maç Sonucu 1 (1.74 yerine 1.77)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Lens - Reims karşılaşmasında Misli yazarı Kerim Can Özdal’ın öngörüsü ev sahibi ekibin sahadan galibiyetle ayrılacağı yönünde.

Misli Yazarı Kerim Can Özdal’ın Yorumu

Son 4 maçının 3'ünü kaybeden Reims'te düşüş var. Lens ise ligde iyi sonuçlar almaya başladığı gibi Devler Ligi'nde de hafta içinde Sevilla'yı 2-1 yenip grubunu 3. bitirerek Avrupa Ligi vizesi aldı. Moraller yüksek. '1' denenebilir. *** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Haberin Devamı

Yazarlar