Futbol Misli'den Günün Süper Tercihleri

Misli'den Günün Süper Tercihleri

14.01.2024 - 11:47 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misliden Günün Süper Tercihleri

İstanbulspor - Konyaspor: Çifte Şans 1-X (1.36 yerine 1.40)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan İstanbulspor - Konyaspor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever’in tahmini ev sahibinin yenilmeyeceği yönünde.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Konyaspor, zorlu Galatasaray-Fenerbahçe fikstüründe iki maçta 10 gol yedi. Teknik direktör Hakan Keleş gitti. Cikalleshi bu kez kadroda. Calvo sonrası Adil Demirbağ'ın ise kart cezası, savunma hattındaki sıkıntıyı artıracak gibi gözüküyor. İstanbulspor ise 5 haftalık kaybetme serisinin ardından Adana Demir ile 2-2 berabere kaldı. İstanbul'daki maçta ev sahibinin kaybetmeyeceği görüşündeyim. Samsunspor - Sivasspor: Çifte Şans X-2 (1.44 yerine 1.48)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan Samsunspor - Sivasspor karşılaşmasında Misli yazarı Cengiz İzmitli, deplasman ekibinin kaybetmeyeceğini düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Cengiz İzmitli’nin Yorumu

Servet Çetin sonrası Bülent Uygun, bazı maddi olumsuzluklara rağmen, iyi sonuçlar aldı. Kayserispor'u deplasmanda 3-1 yendikten sonra Rey Manaj olmadan Galatasaray'la 1-1 berabere kaldılar. Ahmed Musa ve Clinton N'Jie, Afrika Uluslar Kupası'nda. Manaj cezasını tamamladı ve dönüyor... Samsunspor ise iç sahada oynadığı son 3 maçta 7 puan (2G 1B) toplayarak kendine geldi. Henüz düşme hattından çıkabilmiş değiller ama oyun iştahlarında bir artış olduğunu altını çizelim. Bunu da Afrika Kupası'na giden Olivier Ntcham olmadan yapmaya çalışıyorlar. Bazen Marius'la, bazen Ercan Kara'yla... Sivasspor, daha doğrusu Bülent Uygun bu maçın terazisinde ağır basan taraf. Samsun'dan kaybetmeden döneceklerdir. Manchester United - Tottenham: Çifte Şans X-2 (1.45 yerine 1.53)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Manchester United - Tottenham karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye, deplasman ekibinin sahadan puan veya puanlarla ayrılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Tottenham, ara transfer döneminin en hızlı takımı. Timo Werner’den sonra dün de Romen stoper Radu Dragusin’i açıkladılar. Son, Asya Kupası’nda, Bissouma ve Matar Sarr Afrika Kupası’nda. Romero (az bir ihtimalle yetişebilir bu maça), Maddison, Perisic ve Solomon bu maçta da yok. Ben Davies ve Lo Celso da sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Van de Ven’in kadroya girme ihtimali var, takıma katıldı. Manchester United’da ise uzun süredir oynayamayan 6 isim takıma döndü ve kadroya girebilecek duruma geldi. Lisandro Martinez, Luke Shaw, Amad Diallo, Antony, Eriksen ve Casemiro. Onana ise bu maçı bekledi ve Afrika Kupası’na bu maçtan sonra katılacak. İnatla bırakmıyor kaleyi. Tottenham son 5 maçta 4 kez kazandı, sadece Brighton deplasmanında yenildiler. United ise son 5 maçta 1 kez kazanabildi. Bu form durumuyla bu maçta da kazanmalarının zor olduğunu düşünüyorum. Tottenham Londra’ya en az 1 puanla döner. *** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Haberin Devamı

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.