Futbol Misli'den günün süper tercihleri

Misli'den günün süper tercihleri

23.01.2024 - 11:21 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misliden günün süper tercihleri

Beşiktaş – Adana Demirspor: Maç Sonucu 1 (1.50 yerine 1.53)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Beşiktaş – Adana Demirspor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever’in tahmini ev sahibinin karşılaşmayı kazanacağı yönünde. Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Hikmet Karaman yönetiminde çıktığı ilk maçta Ankaragücü ile berabere kalan Adana Demirspor, kadro açısından kesinlikle eski kalitesinde değil. Beşiktaş ise şok Pendikspor yenilgisi sonrası reaksiyon göstermeye çalışacaktır. Siyah-Beyazlılar'ı galibiyete yakın görüyorum. Gambiya – Kamerun: Maç Sonucu 2 (1.35 yerine 1.37)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Gambiya – Kamerun karşılaşmasında Misli yazarı Halil Demirkan, Kamerun’un sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Halil Demirkan’ın Yorumu

Güçlü bir gruba düşerek oynadığı 2 karşılaşmada sahadan mağlubiyetlerle ayrılan Gambiya artık bu son karşılaşmada bir hedefi kalmadığından dolayı prestij niteliğinde bir maça çıkıyorlar. Kamerun ise Gine karşısında aldığı beraberlik sonrası çıktıkları Senegal karşısında savunmada çok basit hatalar yapınca mücadeleyi 3-1 kaybettiler. Fakat grupta ilk 2'de bitirme şansını devam ettiren Kamerun bu karşılaşmada farklı bir skorla sahadan galibiyetle ayrıldığı takdirde 4 puanda olan Gine'nin kaybını bekleyecekler. Ayrıca turnuvada en iyi üçüncülük şansılarını devam ettirdiklerinden dolayı güçsüz rakibi karşısında Kamerun'un baskı gücü yüksek bir futbol sergileyerek mücadeleyi kazanmalarını bekliyorum. Celta Vigo – Real Sociedad: Maç Sonucu 2 (2.03 yerine 2.07)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan, “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Celta Vigo – Real Sociedad karşılaşmasında Misli yazarı Alper Öcal, konuk ekip Real Sociedad’ın karşılaşmayı kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Yorumu

La Liga'da hafta sonu karşılaşan iki ekip kupada da rakip oldu. Ligdeki maç azap gibiydi. Kilitlenen, pozisyonsuz, üretimsiz, 30 metreden bir golle sonucu belirlenen bir maç izledik. Sociedad son dönemde kalesini gole kapamayı bilen bir takım. Son 10 resmi maçın 8'inde gol yemediler. Bask derbisini de kilitlemişlerdi ama eksik bir kadro ve Nico Williams'ın becerisiyle sonunu getiremediler. Celta Vigo istikrarsız bir takım. Ben yine Sociedad galibiyeti bekliyorum zira Avrupa yolu kupadan geçiyor. Ayrıca daha iyi bir kadroya ve oyuna sahipler. *** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Yazarlar