Skorer Mondi isyanda

Mondi isyanda

05.10.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ali Dürüst sitem etti

Mondi isyanda






Koltuklar boş kaldı
GALATASARAY tribünleri, Real Sociedad mağlubiyetine fena içerledi. Salı gecesi takımını yalnız bırakmayan Sarı - Kırmızılılar, alınan yenilgi sonrasında oynanan ilk maçta tribüne gitmedi. Kombine kart sahipleri bile koltuklarını boş bırakırken, yaklaşık 20 bin kişinin Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yer aldığı öğrenildi. Açık tribün biletleri 3 milyon lira olmasına rağmen, yine de karşılaşmaya ilgi olmadı.

'I love you Luce'
MAÇIN başlamasıyla birlikte Teknik Direktör Fatih Terim ile futbolcular lehine tezahürat yapan Sarı - Kırmızılılar, karşılaşmanın sonrasında saf değiştirdi! Cim - Bom tribünleri, "I love you Lucescu" sloganı attı, futbolcuları ve özellikle Mondragon'u yuhaladı. 15. dakikada da kapalı alt tribünde de, takıma destek verenler ile tepki gösterenler arasında küçük çaplı bir tartışma yaşandı.

AKÇAABAT Sebatspor karşısında üç gol yiyen kaleci Mondragon, Galatasaray taraftarının hedef tahtası oldu. Sarı - Kırmızılılar tarafından ıslıklanan Kolombiyalı file bekçisi, karşılaşma sonrasında soyunma odasına giderken, elleriyle tercümanı Mustafa Kıran'a "Tamam bitti, buraya kadar" anlamını taşıyan bir hareket yaptı.

SARI - Kırmızılılar'ın 2. Başkanı Ali Dürüst, taraftarın gelmemesine sitem etti. Böyle günlerde taraftara ihtiyaçları bulunduğunu belirten Dürüst, "Onlara böyle zor günlerde ihtiyacımız vardı. Ama hiç şaşırmadık. Biz iyi oynarken de bazı maçlara taraftar gelmiyordu" ifadesini kullandı. Başkanlık söylentilerine de açıklık getiren Dürüst, "Bunlar ancak mart ayında konuşulur" yorumu yaptı.



SPOR


BUZ GİBİ ZAFER: 4-3
At yarışları
Avrupa ligleri
Fener'e, Tofaş çarptı: 75-67
İKİNCİ LİG PUAN DURUMU
Iverson'dan 104 trilyonluk imza
'DEMİR' leydi
Her şey Sergen için!
Sihirbaz değilim
Aslan'a protesto
İlk aday Ağaoğlu
Bela geliyorum demez!
Körfez'den ilk ikram: 1-1
Boğa diz çöktü: 0-3
Timsah çakıldı: 2-1
Loeb arayı açtı
Gençler tufanı: 6-0
Minderde iki fire
Haber turu...
Tamas'lı da Tamas'sız da
Bir dolar