İngiltere Premier Lig Mourinho'dan Eden Hazard'a sert eleştiriler

Mourinho'dan Eden Hazard'a sert eleştiriler

02.05.2014 - 18:52 | Son Güncellenme:

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, Belçikalı yıldız oyuncusu Eden Hazard'ı sert sözlerle eleştirdi.

Mourinhodan Eden Hazarda sert eleştiriler

ÖMER EJDER / SKORER

Haberin Devamı

Athletico Madrid'e sahasında 3-1 mağlup olarak Şampiyonlar Ligi'ne yarı finalde veda eden Chelsea'nin Belçikalı yıldızı Eden Hazard, Mourinho'nun defansif oyun anlayışını eleştirdi. 'Futbol oynamak üzerine değil kontra atak için sahaya çıkan bir takım' ifadelerini kullanarak Mourinho'nun oyun anlayışını eleştiren Hazard'a Portekizli teknik adamın yanıtı ise gecikmedi.

Hazard'ın defansif anlamda sorunları olduğunu söyleyen Mourinho, ''Madrid'deki ilk maçta Willian sol kanatta oynadı Ashley Cole ile beraber tüm sol kanatı korudu. Liverpool maçında Schurrle solda oynadı Glen Johnson gibi bir oyuncuyu savundu ve tamamı ile kontrol altına aldı. Londra'da Athletico'nun attığı ilk gole bakarsanız hatanın nerde olduğunu ve golü neden yediğimizi anlayabilirsiniz'' ifadelerini kullanarak oyuncusunu eleştirdi.

Haberin Devamı

Hazard'ın defansif anlamada kendisini geliştirmesi gerektiğini ve takımı için yüzde yüzünü verebilecek bir oyuncu olmadığını söyleyen Mourinho, ''Hazard'ın defansif performansından memnun değilim, onunla tüm sezon performansını geliştirmesi konusunda görüşüyorum'' dedi.

Sezon sonunda Chelsea'den ayrılıp Paris Saint Germain'e transfer olacağı konuşulan Hazard'ın Ada basınında geniş yankı uyandıran sözlerinin yanlış aktarıldığını ve farklı yerlere çekildiğini söyleyen Portekizli teknik adam, ''Öncelikle röportajı dinledim ve sözleri medyada yer alan ifadelerinden daha farklıydı'' ifadelerini kullanarak medyayı da eleştirmekten kaçınmadı.

Yazarlar