AntalyaSpor MP Antalya 9 eksikle İstanbul'a hareket etti

MP Antalya 9 eksikle İstanbul'a hareket etti

28.10.2012 - 16:35 | Son Güncellenme:

Kırmızı-beyazlı ekip, yarın deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçı için İstanbul’a gitti.

MP Antalya 9 eksikle İstanbula hareket etti

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medical Park Antalyaspor, deplasmanda yarın Fenerbahçe ile yapacağı maç için İstanbul’a gitti.

Antalya’daki hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-beyazlılar, Antalya Havalimanı’ndan Türk Hava Yolları’n ait tarifeli uçakla İstanbul’a hareket etti.

Medical Park Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Yıldırım Cömertoğlu’nun başkanlığını yaptığı kafilede teknik direktör Mehmet Özdilek ve teknik ekip, idari menajer Servet Çavuşoğlu ile futbolcular Hakan, Sammy, Zeki, Koray, Ömer Şişmanoğlu, Ergün, Deniz Barış, Murat Akın, Ali Tandoğan, Isaac, Murat Dururer, Diarra, Tita, İsmail, Emrah Başsan, Zizic, Musa Nizam ve İbrahim yer alıyor.

Medical Park Antalyaspor Kulübü İkinci Başkanı Ali Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda yapacakları Fenerbahçe maçının zor bir maç olacağını söyledi.

Son haftalarda oynadıkları iyi futbolu bu hafta da sahaya yansıtacaklarına inandığını dile getiren Yılmaz, takımın her geçen gün daha iyi olacağını belirtti.

Yılmaz, ”Bu yıl çok iyi bir takım kurduk. Yeni futbolcuların adaptasyonu giderek daha iyi oluyor. Son 3 maçta galip geldik. İyi bir seri yakaladık. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Rakibin Fenerbahçe olmasının önemi yok, yeter ki biz galibiyeti isteyelim” dedi.

Bu arada hafif sakatlıkları bulunan Emre Güngör, Pedro ve sarı kart cezalısı olan Uğur İnceman ile kadroya dahil edilmeyen kaleci Polat, Xaiver, Emre Torun, Deniz, Mehmet Eren ve Minev Antalya’da kaldı.