Galatasaray ‘Muriç kolay tutuluyor’

‘Muriç kolay tutuluyor’

04.06.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Marcao, Galatasaray’a gelebileceği söylenen Çaykur Rizeli oyuncuyu eleştirirken, Burak Yılmaz’ın kendisini çok zorladığını belirttİ.

‘Muriç kolay tutuluyor’

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Galatasaray’a katılır katılmaz kendini kabul ettiren ve defansın vazgeçilmezi haline gelen Marcao, şampiyonluğu, kendini ve rakiplerini anlatırken ilginç ifadeler kullandı.

Bunlardan en dikkat çekeni ise, olası takım arkadaşı Vedat Muriç ile ilgili olanı oldu. “Türkiye’de seni en çok zorlayan forvet kim?” sorusuna cevap veren Marcao, “Bir stoper olarak sizi daha çok zorlayan forvet tipi hareketli bir forvet tipi oluyor. Durağan forvet tipini, mesela Vedat Muriç gibilerini daha kolay tutabiliyorsunuz. Burak Yılmaz’da daha fazla zorlandım. Devamlı hareketli, devamlı sağa sola, defans arkasına koşular yapıyor. Defansın da dengesini bozuyor. O nedenle Burak diyebilirim” yorumunu yaptı.

Galatasaray’dan teklif geldiğinde inanmadığını dile getiren Brezilyalı futbolcu, “Chaves’ten Galatasaray gibi büyük bir kulübe gitmek çok önemli ve çok büyük bir adımdı. Bu yüzden çok inandırıcı gelmedi” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Luyindama ile uyumlu olduklarını ancak aynı dili konuşamadıklarını söyleyen Marcao, “Saha içinde ortak bir dil konuşmadığımız için diyalog Mariano sayesinde oluyor. Fransızca bildiği için bize yardım ediyor. Bu zamana kadar yeni iki stoper olarak iyi bir performans, iyi bir uyum gösterdiğimizi düşünüyorum. Her zaman değerlendiriyoruz, maçlardan sonra konuşuyoruz” ifadelerini kullandı.