Skorer Müşerref'in 3 maç ısrarı

Müşerref'in 3 maç ısrarı

20.11.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Müşerref'in 3 maç ısrarı

Müşerrefin 3 maç ısrarı






Sorun istemiyor
SİYAH-Beyazlı ekibin başarılı hocası Mircea Lucescu oyuncularının kafasındaki transfer belirsizliğine son vermek için yönetimi harekete geçirdi. Bir rapor sunan Rumen hoca, Ronaldo'dan sonra sezon sonunda serbest kalacak olan Tümer, İbrahim ve Ahmet Yıldırım'ın da sözleşmesinin ocakta yenilenmesini talep etti. Ayrıca kiralık olarak forma giyen Giunti ve Zago ile de masaya oturulmasını istedi.

Dengeleri gözetiyor
İKİNCİ yarıya sorunsuz girmek isteyen Lucescu, yabancı futbolcularla yapılacak sözleşmelerde takım içindeki dengelerin de korunması yönünde görüş bildirdi. Beşiktaş yönetiminin, beş oyuncunun kafasından geçen rakamları öğrenmek için nabız yoklayacağı öğrenildi. Siyah - Beyazlılar, ocaktaki genel kurula kadar takım içindeki transfer sorununu çözerek, bu isimlere imza attırmayı planlıyor.

PAKİSTAN Devlet Başkanı General Pervez Müşerref'in, devre arasında özel davet ettiği Beşiktaş'a, üç hazırlık maçı oynaması için ısrar ettiği öğrenildi. Siyah-Beyazlılar'ı on gün konuk etmeyi planlayan Müşerref, yönetimden bu kararını yeniden gözden geçirmesini istedi. Pakistan'da sadece milli takımla maç yapmak isteyen Lucescu ise, Antalya'daki hazırlık kampı için zaman kalmayacağını gerekçe gösterip, aksi halde devre arasındaki bu programın iptal edilmesini istedi.




SPOR


Amiral battı: 2-2
At yarışları
AVRUPA LİGLERİ
Efes sendeledi : 78-89
İKİNCİ LİG PUAN DURUMU
Okur'lu Detroit Lakers'ı ezdi
Arçelik taş gibi: 3-0
Bir devir bitti
Luce'den talimat
Fener'den tek isabet
Galatasaray işi bitirdi
Özkan Sümer kan ağlıyor!
Sanki bir savaş
Haber turu...
Madem ki Türk'sün!
Hanedanın sonu
Terörün dini yok, takımı var mı?
Canınız sağolsun
Olmaz kardeşim
Hüzün gecesi