Galatasaray Mustafa Cengiz: Falcao buraya para için gelmedi

Mustafa Cengiz: Falcao buraya para için gelmedi

09.11.2019 - 15:41 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Gaziantep maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Cengiz, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Radamel Falcao için, "Büyük bir karakter, buraya para için gelmedi" dedi.

Mustafa Cengiz: Falcao buraya para için gelmedi

Süper Lig'in 11. haftasında oynanacak Gaziantep FK maçı için şehre gelen Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Falcao transferi hakkında konuşan Mustafa Cengiz, "Falcao geldiğinde ölümüne oynadı. Topukta bir ödem oldu, onun geçmesini bekliyoruz. Buraya para için gelmedi. Kendisine bonuslarla birlikte Monaco 9,5 milyon euroluk sözleşme teklif etti ama reddetti. Real Madrid Başkanı Perez bizi tebrik etti. 'Neden bizi tebrik ettin sevgili Perez?' dediğimde, 'Biz Falcao'yu çok istedik ama kusura bakmayın Galatasaray'a gideceğim dedi.' şeklinde yanıt verdi. Arkasından diğer Madrid takımı da teklif yapmış ama her ikisini de reddettmiş. Biz bunu bizzat Perez'den dinledik." dedi.

"FATİH TERİM İLE ARAMIZDA HİÇBİR SORUN YOK"

Fatih Terim ile aralarında sorun olduğu iddiaları hakkında konuşan Cengiz, "Galatasaray dinamik bir kulüp. Şartlar ve koşullar elverdiği sürece değişimler olabilir. Galatasaray'ı bölmek isteyen rakipler olabilir. Hocamızla her hafta uzun uzun görüşüyoruz. Bizim bir sorunumuz yok ve bir sorun varmış gibi gösterenlere gülüyoruz. Buna alet olanlara da hocamızla birlikte selam söylüyoruz." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"BİZİM DURUŞUMUZ BELLİ"

Şampiyonlar Ligi'nde gol atmaları halinde asker selamı vermelerini düşünüp düşünmeyecekleriyle ilgili soruya yanıt veren Mustafa Cengiz, "Düşünürüz. Biz kendimiz zaten selam veriyoruz. Kulüpler Birliği olarak da bildiri yayınladık. Bizim duruşumuz belli. Gelecek kuşakların eziyet çekmemesi için devletimizin verdiği uğraşın yanındayız." dedi.

 

Yazarlar