1.Lig Mustafa Gürsel'den Emre Demir itirafı! 'Beklenen patlamayı bir türlü yapamadı'

Mustafa Gürsel'den Emre Demir itirafı! 'Beklenen patlamayı bir türlü yapamadı'

22.09.2023 - 18:10 | Son Güncellenme:

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'un teknik direktörü Mustafa Gürsel, İstanbul ekibiyle anlaşma sürecini anlattı. Tecrübeli teknik direktör, kiralık olarak takıma dahil edilen Emre Demir ve Siraç Han Nas hakkında da konuştu.

Mustafa Gürselden Emre Demir itirafı Beklenen patlamayı bir türlü yapamadı

Mustafa Er ile yolların ayrılmasının ardından Ümraniyespor'la sözleşme imzalayan Mustafa Gürsel, suskunluğunu bozdu. Tecrübeli çalıştırıcı, İstanbul ekibiyle anlaşma sürecini anlattı. Fenerbahçe'den Emre Demir ve Galatasaray'dan Siraç Han Nas'ı kiralık olarak kadrolarına katan kırmızı-beyazlılarda Mustafa Gürsel dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Bandırmaspor'dan ayrıldıktan sonra teklifler aldığını belirten Mustafa Gürsel, "Bandırmaspor'dan ayrıldıktan sonra teklifler geldi ancak bu teklifleri kabul etmedim. Ümraniyespor süreci bir gecede gelişti, başkanla hedeflerimiz örüştü ve imzayı attım. Ümraniyespor sezona sıkıntılı başladı kaos ortamıyla başladı. Kadro yapılanmasıyla ilgili görüştük, iki yabancı ve bir yerli oyuncu transfer ettik" dedi.

Fenerbahçe'den kiralanan Emre Demir'le ilgili konuşan tecrübeli teknik adam, "Fenerbahçe'den Emre Demir transferin son günü aramıza katıldı, yetenekli bir oyuncu. Emre Demir o beklenen patlamayı, çıkışı bir türlü yapamadı, umarım bunu başarır. Her oyuncumu geliştirmek benim amacım" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Mustafa Gürselden Emre Demir itirafı Beklenen patlamayı bir türlü yapamadı

Galatasaray'dan kiralanan Siraç Han Nas'la ilgili soruya da cevap veren Mustafa Gürsel, "Siraç Han'la da olsun diğer oyuncularımla yaklaşık 1 hafta 10 gün çalışma imkanım oldu. Siraç Han yetenekli, gelecek vadeden bir isim" ifadelerini kullandı.

Mustafa Gürselden Emre Demir itirafı Beklenen patlamayı bir türlü yapamadı

Eyüpspor maçıyla ilgili konuşan Mustafa Gürsel, "Eyüpspor ligin ilk 5 haftasında 5 galibiyet elde etti. Tabii ki Eyüpspor'un mağlup olmaması, takımımız adına olumlu motivasyon kaynağı olacaktır. Ancak bizler hedefler konusunda maç maç gidiyoruz, bizim için her maç aynı, kısa vadede hedefimiz kulübü bulunduğu kaos ortamından çıkarmak" diye konuştu.