Galatasaray Mütevazı star Drogba

Mütevazı star Drogba

18.02.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

G.Saray’ın ünlü golcüsü kaprissiz tavIrlarıyla sarı-kırmızılılara kendini bir kez daha hayran bıraktırdı...

Mütevazı star Drogba

Tesislere uzak diye Boğaz’da ev istemeyen Drogba, “Apartman dairesi de olur” dedi. Kendini ispatlamadan röportaj vermeyeceğini belirten Fildişili, Scott Piri’den özel program isteyerek profesyonelliğini gösterdi

Haberin Devamı

G.SARAY’IN dünyaca ünlü golcüsü Didier Drogba çıktığı ilk maçta ve topla buluştuğu ilk anda kalitesini ortaya koyup ‘tatil için’ İstanbul’a geldiği yönündeki eleştirileri ortadan kaldırırken, tecrübeli futbolcu mütevazılığı ile dikkat çekti. Sarı-kırmızılılara gelmeden önce ‘dünya yıldızı kaprisli olur’ düşüncesi endişelere neden olurken, Drogba, İstanbul’a adımını attığı ilk anda hakkındaki bu izlenimi giderdi. Sonrasında ise saha içindeki performansının yanı sıra saha dışındaki davranışlarıyla kendisine bir kez daha hayran bıraktı. Kısa dönemdeki şu 5 olay Drogba’nın kaprissiz bir yıldız olduğunu açıkça ortaya koyuyor:

1- FİLDİŞİLİ Boğaz’da ve Alkent’te gösterilen evleri beğenmesine karşın tesislere uzak olması nedeniyle kabul etmedi. Hatta “Apartman dairesi de olur. Ama tesislere yakın olsun” dedi.
2- ŞU an konaklamakta olduğu Four Sesons Hotel’e ailesinin getirilmesi önerisini “Birkaç güne kadar eve çıkacağım o zaman getirin. Düzenimi kurayım, öyle gelsinler” yanıtını verdi.
3- KENDİ özel basın danışmanına “Kendimi Türkiye’de G.Saray taraftarına ispat edene kadar bana röportaj alma” talimatı verdi.
4- SARI-kırmızılıların performans uzmanı Scott Piri’ye “Eksiklerim var bana özel programı ver” diyerek profesyonelliğini ortaya koydu.
5- DROGBA ayrıca tam 2 bin 500 G.Saray forması sipariş etti. Yıldız futbolcu bunları ülkesine gönderecek.

Yazarlar