İtalya Serie A Napoli'yi 33 yıl sonra şampiyon yapmıştı! Luciano Spaletti kovulmak üzere

Napoli'yi 33 yıl sonra şampiyon yapmıştı! Luciano Spaletti kovulmak üzere

22.05.2023 - 18:10 | Son Güncellenme:

İtalya Serie A'da 33 yıllık şampiyonluk hasreti sona eren Napoli'de Başkan Aurelio De Laurentiis ile tartışan Teknik Direktör Luciano Spaletti'nin görevine son verileceği iddia edildi. Napoli'nin yeni teknik adam konusunda da harekete geçtiği öne sürüldü.

Napoliyi 33 yıl sonra şampiyon yapmıştı Luciano Spaletti kovulmak üzere

Şampiyonlar Ligi ve İtalya Serie A'da unutulmaz bir sezon yaşayan, İtalya'da 33 yıllık şampiyonluk hasreti sona eren Napoli'de işler karıştı. Avrupa devinde Luciano Spaletti ile Aurelio De Laurentiis arasındaki krizin giderek artığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Başkan Aurelio De Laurentiis ile arasındaki fikir ayrılıklarını atlatamayan Luciano Spaletti'nin Napoli kariyerinin sona ereceği iddia edildi. Serie A devinin yeni teknik adamı belirlediği kaydedildi. İşte flaş gelişmenin ayrıntıları...

Napoliyi 33 yıl sonra şampiyon yapmıştı Luciano Spaletti kovulmak üzere

TAKIMDAN AYRILMA İHTİMALİ YÜKSEK

Luciano Spaletti'nin Napoli'den ayrılmak için harekete geçtiği belirtilen haberde, önümüzdeki sezon takımın başında olma ihtimalinin çok zor olduğu vurgulandı. İtalyan basınından Corriere della Sera'ya göre; Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis ile Luciano Spaletti arasındaki gerilimin doruk noktasına ulaştığı aktarıldı.

İkili arasında yaşanan tartışmaların ardından Luciano Spaletti'nin İtalya'da bir geleceğinin olmadığını düşündüğü belirtildi. Napoli'de kurmayların tecrübeli teknik adamla devam etmek istediği ve sözleşmedi uzatma opsiyonu maddesini kullanmak istediği kaydedildi.

Haberin Devamı

Napoliyi 33 yıl sonra şampiyon yapmıştı Luciano Spaletti kovulmak üzere

RAFAEL BENITEZ İDDİASI

İtalyan basınından La Gazetta dello Sport'un haberine göre; Luciano Spaletti'nin takımdan ayrılması halinde Napoli'nin yeni teknik direktörü büyük ölçüde belli oldu. Serie A şampiyonunun Rafael Benitez'i gündemine aldığı aktarıldı.

Napoliyi 33 yıl sonra şampiyon yapmıştı Luciano Spaletti kovulmak üzere

Napoli'de 2013-2015 yılları arasında görev alan Rafael Benitez'in takımın başına geçmek için gün saydığı vurgulandı. Tuttosport'ta yer alan habere göre; Antonio Conte, Vincenzo Italino ve Gian Piero Gasperini de Napoli'nin olası teknik direktörleri arasında yer alıyor.

Yazarlar