Beşiktaş Nathan Redmond, Beşiktaş'tan ayrıldığına pişman oldu! Kadroya dahil edilmiyor

Nathan Redmond, Beşiktaş'tan ayrıldığına pişman oldu! Kadroya dahil edilmiyor

25.09.2023 - 19:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon forma giyen ve sezon sonunda takıma veda eden Nathan Redmond, Premier Lig ekibi Burnley ile sözleşme imzalamıştı. İngiliz oyuncu, Premier Lig ekibine transferinin ardından büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Nathan Redmond, Beşiktaştan ayrıldığına pişman oldu Kadroya dahil edilmiyor

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla beğeni kazanan Nathan Redmond, siyah-beyazlıların sözleşme teklifine rağmen takımdan ayrılmıştı. Premier Lig ekiplerinden Burnley ile sözleşme imzalayan Nathan Redmond, Ada temsilcisine imza attığına adeta pişman oldu.

Haberin Devamı

Taraftarların performansını beğenmediği İngiliz yıldız, son maçlarda takım kadrosuna dahil giremedi. İşte ayrıntılar...

BEŞİKTAŞ'TA İZ BIRAKTI

Nathan Redmond geçtiğimiz sezon 1 yıllığına anlaştığı Beşiktaş'ta ilk döneminde bekleneni verememişti. Şenol Güneş'in takımın başına geçmesinin ardından adeta küllerinden doğan İngiliz yıldız, ikinci yarıdaki performansıyla iz bırakmıştı.

Siyah-beyazlı formayla 28 maçta şans bulan Nathan Redmond, bu süreçte 6 gol ve 6 asist üretmişti. Tecrübeli oyuncu, Fenerbahçe deplasmanında gösterdiği performansla taraftarları hayran bırakmıştı.

Nathan Redmond, Beşiktaştan ayrıldığına pişman oldu Kadroya dahil edilmiyor

Beşiktaş'ın sözleşme uzatmak istediği Nathan Redmond uzun süre beklemiş ve daha sonra Burnley ile anlaşmıştı. Beşiktaş'a veda eden İngiliz futbolcu, "Benim ve ailem için oraya geri dönmeyecek ve bu sene siyah beyaz formayı giymeyecek olmak zor bir karar ama orada sizlerle geçirdiğim bir sezon için ve birlikte oluşturduğumuz gerçekten özel anılar ve hikayemiz için hayat boyu sizlere şükran duyacağım. Gelecekte her zaman takımı takip ediyor olacağım" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

BURNLEY'LE ANLAŞTI, BEKLENENİ VEREMEDİ

Burnley ile anlaşma sağlayan Nathan Redmond, Premier Lig ekibiyle 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. 29 yaşındaki oyuncunun takımı bu sezon Premier Lig'de 6 hafta sonunda 1 puan topladı. Nathan Redmond, takımında bu süreçte 4 müsabakada oynadı. İngiltere Lig Kupası'nda Nottingam Forest maçında 78 dakika sahada kalan Nathan Redmond, Premier Lig'de ise 3 müsabakada oynadı.

Nathan Redmond, Beşiktaştan ayrıldığına pişman oldu Kadroya dahil edilmiyor

Nathan Redmond, Premier Lig'de 3 maçta şans bulurken toplam 53 dakika sahada kaldı. İngiliz futbolcu, Premier Lig'in 5'inci ve 6'ncı haftasındaki maçlarda ise kadroya dahil edilmedi.

29 yaşındaki kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro. Birmingham altyapısında futbola başlayan Nathan Redmond daha sonra Burton Albion, Norwich City, Southampton ve Beşiktaş formaları giydi. Nathan Redmond, İngiltere Milli Takımı'nda 1 maça çıktı.

Yazarlar