1.Lig Ne yaptın Caner Erkin! Yine gündem oldu

Ne yaptın Caner Erkin! Yine gündem oldu

22.02.2024 - 11:14 | Son Güncellenme:

Caner Erkin, sezon başında transfer olduğu Eyüpspor'da adeta küllerinden doğdu. 1. Lig'de liderlik koltuğunda oturan Eyüpspor'da Caner'in verdiği gol katkısı alkış aldı.

Ne yaptın Caner Erkin Yine gündem oldu

Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, 1. Lig'de liderlik koltuğunda oturuyor. İstanbul ekibinin en yakın rakibi Göztepe ile arasında 9 puanlık fark var.

Haberin Devamı

CANER ERKİN FIRTINASI
Caner Erkin, Arda Turan'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Eyüpspor formasıyla bu sezon 21 maçta süre aldı. 1731 dakika sahada kalan 35 yaşındaki futbolcu takımına 6 gollük katkı verdi. 35 yaşındaki futbolcu 289 dakikada bir gol attı.

6 DA ASİST YAPTI
Caner Erkin, attığı gollerin dışında asistleriyle de adından söz ettirdi. Deneyimli sol bek, Eyüpspor'da 6 asistlik skor katkısı yaptı.

GOLÜ ATTI, ARKADAŞINA KIZDI
Öte yandan karşılaşmaya damga vuran isim Caner Erkin oldu. Kullandığı serbest vuruşta hiçbir takım arkadaşı topa vuramayan deneyimli sol bek, attığı gole sevinmezken, Eyüpsporlu futbolculara kızdı. Ortasına kimsenin vuramamasına sinirlenen Caner, sosyal medyada da gündeme oturdu.

Haberin Devamı

Ne yaptın Caner Erkin Yine gündem oldu

Güncel piyasa değeri 325 bin Euro olan Caner, kariyerinde Fenerbahçe, Beşiktaş, Karagümrük, Başakşehir, Inter, Manisaspor ve CSKA Moskova gibi takımlarda da boy göstermişti.

EN SON 2021'DE MİLLİ TAKIMDA SÜRE ALDI

A Milli Takım formasıyla 63 resmi müsabakada görev alan Caner Erkin, 2 gol ve 11 asist üretti. Deneyimli futbolcu en son geçen yıl İtalya ile oynanan hazırlık maçında kadroya dahil edilmiş ancak süre alamamıştı

Portekiz ile Dünya Kupası Elemeleri Play Off'unda oynanan müsabakada da kadroda olan ancak forma giyemeyen Caner Erkin, son olarak 2021'nin Kasım ayında Dünya Kupası elemeleri G Grubu'nda Karadağ'ı 2-1 mağlup ettiğimiz maçta ilk 11'de görev almıştı.

Yazarlar