Fenerbahçe Ne yaptın İrfan Can Kahveci! Arda Güler de sahnede

Ne yaptın İrfan Can Kahveci! Arda Güler de sahnede

02.04.2022 - 17:48 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Kayserispor'a konuk olan Fenerbahçe rakibine adeta gol yağdırdı. Mücadeleyi 4-0'lık skorla kazanan sarı-lacivertli takımda İrfan Can Kahveci'nin attığı gol müsabakaya damga vurdu. Son dakikada sahneye çıkan Arda Güler ise attığı golle alkış topladı. İşte detaylar...

Ne yaptın İrfan Can Kahveci Arda Güler de sahnede

Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kayserispor'a konuk oldu. Müsabakaya sarı-lacivertli takımdaki 3 futbolcu damga vurdu. Özellikle İrfan Can'ın attığı jeneriklik gol taraftarı mest etti.

Haberin Devamı

ZAJC 7. GOLÜNÜ ATTI
Fenerbahçe'de perdeyi açan isim Miha Zajc oldu. Bu sezon formayı kapan yıldız isim 16. dakikada attığı golle 7. golünü atmış oldu.

ALTAY 90'DAN ÇIKARDI
İlk yarıda tehlikeli bir yerden Kayserispor frikik atışı yakaladı. Emrah Başsan'ın frikiğinde Altay Bayındır 90'a doğru giden topun ağlarla buluşmasına izin vermedi.

Ne yaptın İrfan Can Kahveci Arda Güler de sahnede

KAYSERİ GOLÜ BULDU AMA...
42. dakikada Kayserispor Gavranovic ile golü buldu ancak pozisyonda ofsayt bayrağı havaya kalktı.

Bu iptalin ardından Fenerbahçe'de sahneye Diego Rossi çıktı. Sarı-lacivertli takımı 45. dakikada bulduğu golle 2-0'lık üstünlüğe taşıdı. Rossi böylece gol sayısını 4 yaparken 6 asist ile toplam 10 gole direkt katkı sağlamış oldu.

Ne yaptın İrfan Can Kahveci Arda Güler de sahnede

İRFAN CAN'DAN İNANILMAZ GOL
Mücadelenin 54. dakikasında İrfan Can Kahveci sarı-lacivertlilerin 3'üncü golünü kaydetti. Osayi'nin pasıyla opla buluşan İrfan Can, kaleyi görür görmez muhteşem bir şut çekti ve durumu 3-0'a getirdi

Haberin Devamı

GOLÜ HAMİLE EŞİNE ARMAĞAN ETTİ
İrfan Can Kahveci attığı golün ardından golünü hamile olan eşine armağan etmek istedi. Ama top toplayıcı çocuk topu vermedi.

Ne yaptın İrfan Can Kahveci Arda Güler de sahnede

58. dakikada Kayserispor taraftarları Fenerbahçeli futbolcuları alkışladı. Kayserisporlu taraftarlar top kendi takımlarına geldiğinde alkışlı protesto etti.

GOL 2. 5 AY SONRA GELDİ
İrfan Can Kahveci, yaklaşık 2,5 ay sonra Süper Lig'de golle buluştu. Tecrübeli oyuncu son golünü 19 Ocak 2022'de Altay'a atmıştı.

 

ARDA GÜLER GOLÜNÜ ATTI, SÜPER LİG'DE ZİRVE YAPTI

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Yukatel Kayserispor'u 4-0 yendiği maçta son golü atan Arda Güler, yıldızını parlatmaya devam ediyor.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 31. haftasında Yukatel Kayserispor'a konuk oldu. Sarı Lacivertliler, maçı 4-0 kazanırken; son gol genç futbolcu Arda Güler'den geldi. 68. dakikada İrfan Can Kahveci'nin yerine oyuna giren Arda Güler, uzatmalarda ceza sahası dışından şık bir vuruşla ağları havalandırdı.

Ne yaptın İrfan Can Kahveci Arda Güler de sahnede

EN SIK GOL KATKISI YAPAN İSİM

Toplam 197 dakika süre alan Arda Güler, Opta verilerine göre bu sezon Süper Lig'de en az 90 dakika oynayan oyuncular arasında en sık (49.2 dakika) gol katkısı yapan isim oldu.

Haberin Devamı

Süper Lig’deki son dört deplasman maçını 2+ gol atarak kazanan Fenerbahçe, bu şekilde daha uzun bir seriyi en son Mart-Mayıs 2018 arasındaki dönemde yaşadı.