Galatasaray Nevzat Dindar: Fernando'nun takımda kalması artık imkansız

Nevzat Dindar: Fernando'nun takımda kalması artık imkansız

19.03.2019 - 14:27 | Son Güncellenme:

Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV'de Galatasaray'daki gelişmeleri aktardı... Dindar, "Fernando'nun bu arayı iyi değerlendirmesi gerekiyor. Kendisini psikolojik olarak 8 haftalık final haftalarına hazırlamalı. Fernando büyük takım kariyeri olan bir oyuncu. Sezon sonu kalması zor değil ama imkansız" dedi.

Nevzat Dindar: Fernandonun takımda kalması artık imkansız

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında lider Başakşehir takıldı, takipçisi Galatasaray kazandı. Puan farkı 6'ya düştü. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV'de sarı-kırmızılı takımdaki gelişmeleri masaya yatırdı.

Haberin Devamı

İşte Nevzat Dindar'ın yorumları: "Galatasaray seyirci baskısının olduğu sahalarda zorlanıyor. Bu artık kronikleşmiş bir vaka. Dışarıda kazanmaya çare bulunamadı. G.Saray'a çok da haksızlık etmemek gerekiyor. Türkiye ligi zorlaştı. Artık her takım direnç gösteriyor. Şampiyon olmak isteyen bir takımın iç-dış saha karnesi böyle olmamalı. Deplasmanlarda artık elini kolunu sallayıp kazanamıyorsun.

"Bu puan ortalaması devam ederse G.Saray şampiyon olur"

Galatasaray'da Başakşehir gibi '1-0 olsun bizim olsun' düşüncesinde olmaz. Marcao çok farklı noktalara gelecek ama bu hataları bu bombaları bazı maçlarda yapacak. G.Saray'ın ikinci yarıda puan ortalaması 2.55. Bu takıma çok da haksızlık etmemek gerekiyor. Bu yüzden zor bir periyot başlıyor. Zaten bu puan ortalaması devam ederse G.Saray şampiyon olur.

Haberin Devamı

"Bursaspor tarihe dönüşe imza atmıştır"

Bursaspor taraftarı tezahürat anlamında Türkiye'de ilk 3'e girer. Taraftarları isyan ettirecek bir hakem kararları yoktu. G.Saray Bursaspor Kulübü'nün söylediği gibi hakem kararları ile maçı almamıştır. Tarihi geri dönüşe imza atmıştır. Ndiaye'nin golünden sonra bu takım geri döner diyorsunuz.

Diagne eleştirileri

G.Saray, penaltı atmak için dünyanın en pahalı forvetini getirdi. Atacağı penaltı golleri ile Gomis'i geçtim diye Instagram'da paylaşım yapmaz herhalde. Diagne çok sorgulanacak. Pekala bu iş için daha düşük maliyetli bir alış-veriş yapılabilirdi. Maliyeti yüksek bir oyuncu. Diagne, Kasımpaşa'da haline bürünür mü? Bence zor. O ışığı görmüyorum. İyi niyetli mücadele ederse tribün ve takım arkadaşları destek olur. Her şey gol atmak değil.

"Onyekuru atsan atılmaz satsan satılmaz"

Onyekuru G.Saray için çıkılması, değerlendirilmesi zor vakalardan bir tanesi. Atsan atılmaz, satsan satılmaz. Ne senle ne de sensiz. Bu adamın ne işi var G.Saray'da diyorsunuz. 3 dakika sonra golü atıyor. Kendisine oynuyor. Alt seviyede büyük bir ligde oynayabilir. Ayak içini iyi kullanıyor.

"Sinan Gümüş 1.5 milyon euro alır ve kalır"

Sinan Gümüş kafa olarak gitti geldi. Yönetimden istediği kontratı alamadığı için gitmesi sürpriz olmayacak. Galiba bir takım dersler aldı. Fatih hoca Onyekuru'ya o kadar kızdı ki, Sinan'ı topu ayağında tutsun, vakit geçirsin diye oyuna aldı. Sinan beklentilerine karşılık alamıyor. Fatih Terim onu bir kalemde silmez. Sinan için o kapı açık. Sinan'ın G.Saray'da devam etme ihtimalini yüksek görüyorum. Genoa ve başka kulüplerden teklifler vardı. Sinan'ın 8 hafta varoluş, kendi kabul ettirme dönemine girdiğini düşünüyorum. Sinan 1.5 milyon euro değil de 1.2 milyon euro alır ve kalır.

Haberin Devamı

"Fernando'nun kalması imkansız"

Fernando'nun bu arayı iyi değerlendirmesi gerekiyor. Fernando'nun da kendisini psikolojik olarak 8 haftalık final haftalarına hazırlamalı. Fernando büyük takım kariyeri olan bir oyuncu. Fernando'nun sezon sonu kalması zor değil ama imkansız. O para Donk'a anasının ak sütü gibi helal olsun. Antalyaspor ve Bursaspor maçlarındaki performansı önemli.

Yazarlar