Antalyaspor Nuri Şahin'den Arda Güler'e büyük övgü! 'Harika bir oyuncu'

Nuri Şahin'den Arda Güler'e büyük övgü! 'Harika bir oyuncu'

13.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un teknik direktörü Nuri Şahin gündeme dair açıklamalarda bulundu. Nuri Şahin, Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Nuri Şahinden Arda Gülere büyük övgü Harika bir oyuncu

Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, İtalyan basınına konuştu. Tuttomercato'nun sorularını yanıtlayan Nuri Şahin, Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler'den övgüyle bahsetti. Nuri Şahin, Süper Lig'deki son durum ve VAR hakkında da yorumlar yaptı.

Haberin Devamı

Antalyaspor’un okyanustaki küçük bir balık olduğunu söyleyen Nuri Şahin, kulüp tarihinde daha önce 9 maç olan sahasındaki yenilmezlik rekorunu da 14 maça yükselttiklerini dile getirdi. Şahin, "Biz Türkiye’de bile büyük balık değiliz. Küçük, ama önemli adımlar atmak istiyoruz. Geçen sezon kulüp rekorunu kırdık, şimdi dengeyi korumamız gerekiyor. Burada taraftarlar, kazandığımızda adeta uçar ancak kaybedersek çökerler" dedi.

Nuri Şahinden Arda Gülere büyük övgü Harika bir oyuncu

Antalyaspor'da profesyonel bir sistem kurmaya çalıştıklarını ifade eden Şahin, "Bir kültür oluşturuyoruz. 5 yıllık sözleşme imzaladım. Burada kalarak temelleri atmak ve her şeyi adım adım yapmak istiyorum. Şu an hayalimi yaşıyorum, oynadıktan hemen sonra teknik direktör oldum. 2015'te ağır bir sakatlık nedeniyle yoktum, o zamandan beri teknik direktörlüğe hazırlanmaya başladım" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

NURİ ŞAHİN: ÖZEL BİR YETENEK

Türkiye’deki mevcut neslin gelmiş geçmiş en iyi jenerasyon olabileceğini belirten Nuri Şahin, istikrar sorunundan dolayı başarının gelmediğini söyledi. Şahin, "Hakan Çalhanoğlu, Inter'de bir oyun kurucu olarak çok iyi oynuyor. Ayrıca son otuz yılın en iyi yeteneği geliyor, Arda Güler… O özel bir yetenek, harika bir oyuncu" sözlerine yer verdi. Genç teknik adam, Arda Güler’in son 30 yıla damgasını vuracağını iddia etti.

Nuri Şahinden Arda Gülere büyük övgü Harika bir oyuncu

Nuri Şahin, Süper Lig’deki hakem yönetimleriyle ilgili olarak da dikkat çekecek açıklamalarda bulundu. “Türkiye'de son zamanlarda hakemlerle çok sorun yaşıyorsunuz. VAR hakkında ne düşünüyorsunuz?” yönündeki soruya Fenerbahçe maçında yaşananları hatırlatarak yanıt veren Şahin, şu ifadeleri kullandı:

"VAR'ı seviyorum ama tenisteki gibi, NFL'deki gibi zorluklarla dolu olsaydı hoşuma giderdi. Fenerbahçe'ye karşı yediğimiz gole bakarsanız, anlarsınız. Alınan kararın golle alakası yok, ofsayttı ve hakem pozisyondan 15 metre uzaktaydı. Tabi ki golden sonra dakikalarca beklemek, duygumuzu alıp götürüyor. Futbol, dünyada başka hiçbir şeye benzemeyen duygular getirir. Ve tek bir tanesini bile kaçırmak istemiyorum."

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Nuri Şahin'in son 30 yıla damgasını vuracağını iddia ettiği Arda Güler'e bu sezon fazla forma şansı vermedi. Güler, sadece 13 maçta görev yaptı.

Haberin Devamı