Galatasaray Okan Buruk: Konya maçı bir yol kazası

Okan Buruk: Konya maçı bir yol kazası

24.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılılar Konyaspor yenilgisini hızlıca telafi etmeyi hedefliyor. Okan Buruk da oyuncularına uyarıda bulunarak “Konya maçı bir yol kazası” dedi ve yeni bir seri yakalamaları gerektiğini belirtti.

Okan Buruk: Konya maçı bir yol kazası

Süper Lig’de şampiyonluk yarışında kritik bir döneme girilirken Galatasaray’da gözler gelecek haftalara çevrildi. Konyaspor deplasmanında gelen yenilginin üzüntüsünü hızlıca atlatmak isteyen sarı-kırmızılılar, hem mağlubiyeti telafi etmek hem de yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor.

Haberin Devamı

14 maçlık galibiyet serisine veda eden Cim Bom’da teknik direktör Okan Buruk da oyuncularını motive etmeye çaba gösteriyor. Başarılı çalıştırıcının oyuncularıyla bir toplantı yaptığı vurgulandı. Okan Buruk’un öğrencilerine uyarılarda bulunarak, “Konyaspor maçını bir yol kazası olarak görüyorum. Ligde avantajımız devam ediyor ve yeni bir galibiyet serisi ile bunu sürdürmeliyiz” dediği öğrenildi.

Öte yandan Galatasaray’da Adana Demirspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Cim-Bom’da saha çalışmalarına başlayan Mertens’in takımla beraber antrenmanlara da kısa süre içinde katılacağı belirtildi. A Milli Takım’dan şiddetli baş ağrısı nedeniyle çıkarılan ve önceki gün taburcu edilen Abdülkerim Bardakçı ise dün dinlendirildi.

Haberin Devamı

Başakşehir maçı 5 Nisan'da

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final programı açıklandı. Çeyrek finalde en çok dikkat çeken eşleşme olan Galatasaray-Başakşehir maçı da 5 Nisan Çarşamba günü oynanacak ve mücadele saat 20.30’da başlayacak. Ankaragücü-Trabzonspor maçı da 4 Nisan Salı, 20.30’da ve Fenerbahçe-Kayserispor maçı da 6 Nisan Perşembe 20.30’da oynanacak. Gaziantep çekildiği için de Sivasspor doğrudan yarı finale kaldı.

Yazarlar