Galatasaray Okan Buruk onay verdi! Galatasaray transfer için düğmeye bastı

Okan Buruk onay verdi! Galatasaray transfer için düğmeye bastı

16.11.2022 - 09:41 | Son Güncellenme:

Dünya Kupası'na moralli giren Galatasaray'da yaklaşan transfer dönemi öncesinde hareketli saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk'un onayı sonrası yıldız oyuncu için girişimler başladı.

Okan Buruk onay verdi Galatasaray transfer için düğmeye bastı

Süper Lig'de üst üste aldığı 3 galibiyetle zirve yarışında iddiasını sürdüren Galatasaray, Ocak ayı öncesi transfer planlamasına başladı. Teknik direktör Okan Buruk'un talebi doğrultusunda yıldız oyuncunun transferi için girişimler hız kazandı. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

TORREIRA BÜYÜSÜ

Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk’un son dönemdeki ince dokunuşlarından biri de Lucas Torreira konusunda yaşandı.

Top rakipteyken ön alan baskısı için pozisyonu daha da ileri kaydırılan Uruguaylı orta saha oyuncusu fark yarattı. Oyun kurmaya çalışan rakipleri karşılama konusunda fiziksel açıdan Torreira’nın daha güçlü olmasını değerlendiren Okan Buruk böylece ön tarafta Mertens ile Oliveira’nın beraber oynamasından kaynaklanan defansif zaafı da ortadan kaldırdı.

Okan Buruk onay verdi Galatasaray transfer için düğmeye bastı

Tempo da yükseldiBöylece top rakibe geçtiğinde Lucas Torreira fiziksel dayanıklılığı ve temposuyla öne çıktı. Özellikle Beşiktaş ve Medipol Başakşehir’le oynanan son iki maçta bu durum sarı-kırmızıların lehine gelişti. Beşiktaş ve Başakşehir maçlarının kazanılmasında önemli detaylarından biri olarak da Torreira’nın top rakipteyken uyguladığı pres oldu.

Haberin Devamı

Galatasaray’da Torreira ile beraber Arjantinli golcü Mauro Icardi’nin fiziksel açıdan iyi durumda olması, Rashica’nın bitmeyen enerjisi, Kerem ve Barış’ın gençliği ile ön taraftaki tempo sorunu giderilirken, çok kritik iki galibiyet elde edildi.

MILAN, URUGUAYLI YILDIZIN PEŞİNDE

Galatasaray'ın sezon başında Arsenal'den transfer ettiği Lucas Torreira'ya Milan talip oldu. İtalyan basınında yer alan habere göre Bakayoko ile Ocak ayında yollarını ayırmayı planlayan Milan'ın Fildişi Sahilli yıldızın yerini Lucas Torreira ile doldurmayı planladığı belirtildi.

Galatasaray, Lucas Torreira'yı sezon başında Arsenal'den 6 milyon Euro'ya kadrosuna katmıştı. Calcio Style'da yer alan habere göre Milan, Torreira için Galatasaray'la görüşmelere başladı. Her iki kulübün görüşmelerde mesafe aldığı ve transferin gerçekleşme ihtimalinin oldukça arttığı ifade edildi.

Calcio Style'da yer alan habere göre Milan, Lucas Torreira için Galatasaray'a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sundu. Habere göre Milan, 2 milyon Euro kiralama ücreti ve 13 milyon Euroluk satın alma opsiyonlu teklifini sarı-kırmızılılara sundu. Galatasaray'ın bu teklif olumlu geri dönüş yaptığı ifade edildi.

Haberin Devamı

Okan Buruk onay verdi Galatasaray transfer için düğmeye bastı

TAKASLA BALLO TOURE

Calcio Style sitesinde yer alan haberin detaylarında şu ifadelere yer verildi;

"Arsenal zamanlarına göre Torreira'non piyasa değeri 15 milyon Euro'ya kadar düştü. Milan'ın teklifi 2 milyon Euro kiralama ücreti ve 13 milyon Euroluk satın alma opsiyonunu içeriyor. Müzakereler önümüzdeki birkaç gün içinde hızlanabilir. Galatasaray ile yapılan ilk temaslardan olumlu geri dönüş alındı. Fakat Ballo Toure'nin başka bir kulübe satışı Torreira transferini çıkmaza sokabilir çünkü Galatasaray, Toure'yi çok istiyor. Torreira'yı kadrosuna katmak isteyen Milan, Ballo Toure'yi Galatasaray'a göndermeye hazır. Bir takas ihtimalinden söz ediliyor. Fransız sol bek Türkiye'ye gitmeyi kabul ederse bu ihtimal de masada yer alıyor."

Okan Buruk onay verdi Galatasaray transfer için düğmeye bastı

NELSSON'A SEVILLA KISKACI

La Liga temsilcisi Sevilla'nın Victor Nelsson ısrarı bitmiyor. Sezon başında Danimarkalı savunmacıyı transfer etmek için uğraş veren ancak başarılı olamayan İspanyol ekibinin devre arasında yeniden harekete geçeceği öğrenildi

İspanyol basınında yer alan habere göre, İspanyol kulübünün sportif direktörü Monchi’nin izlediği Danimarkalı oyuncu için Teknik Direktör Jorge Sampaoli’den de onay geldiği belirtildi. Bilindiği gibi Nelsson’un sözleşmesinde 25 milyon euroluk serbest kalma maddesi yer alıyor. Danimarkalı oyuncunun sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

Haberin Devamı

Okan Buruk onay verdi Galatasaray transfer için düğmeye bastı

OKAN BURUK ONAY VERDİ! RASHICA'NIN BONSERVİSİ ALINIYOR

Galatasaray'da Yunus Akgün'den formayı kapan Kosovalı Milot Rashica sergilediği performansla teknik heyetin yüzünü güldürdü. Okan Buruk'un vazgeçilmezleri arasında yer alan Rashica için kulübü Norwich City ile bonservis pazarlıkları başladı.

Galatasaray'ın yükselen formuyla dikkat çeken Kosovalı yıldızın bonservisini almak için Ocak ayında Norwich City kulübüne resmi teklifini ileteceği belirtildi. Norwich cephesinin ise Rashica için net kararını sezon sonunda vereceği ifade edildi.

Okan Buruk onay verdi Galatasaray transfer için düğmeye bastı

Kosova Sot Online'da yer alan habere göre Galatasaray, Milot Rashica'nın bonservisi için girişimlerine hız verdi. Haberde "Milot Rashica, Galatasaray'da son haftaların en çok konuşulan isimlerinden biri. Kosovalı yıldız, Galatasaray'da harika bir performans sergilerken, teknik direktör Okan Buruk'un yanı sıra taraftarlar da performansından oldukça memnun. Elde ettiğimiz bilgilere göre Rashica'nın bonservisini almaya karar verdi." denildi.

Haberin Devamı

NORWICH ZARAR ETMEK İSTEMİYOR

Kosova Sot Online'da yer alan haberin detayında Norwich City'nin Premier Lig'e yükselmesi durumunda Milot Rashica'nın Galatasaray'a transferine izin verecek. Haberde İngiliz kulübünün Rashica'dan elde edilecek gelirin yeni sezon için transferde kullanacağı belirtildi.

Norwich City'nin Rashica için 11 milyon Euro bonservis ödemesi gerçekleştirdiği belirtilirken Rashica'dan elde edilecek bonservis gelirinde zarar etmek istemedikleri vurgulandı.

Sarı-kırmızılı kulübün Rashica için 7 milyon Euro bonservis bedeli önereceği iddia edilmişti. Ocak transfer döneminde iki kulübün resmi görüşmelere başlaması bekleniyor.

Okan Buruk onay verdi Galatasaray transfer için düğmeye bastı